Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Inez
pellaore
16-08-2011, 11:29
Witam, dziś jedno z mojej ostatniej sesji...
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2011/08/160264607e63e7ad7c70b2878efa4634_max-1.jpg
źródło (http://www.fotoferia.pl/fotos/1/6/6/160264607e63e7ad7c70b2878efa4634_max.jpg)
Pozdrawiam
Nuda. Takich zdjęć nadmorskich/jeziornych jest na pęczki. Poza tym dwie sprawy "techniczne". Łódka w tle dziwnie "ostra", jakby dostała za dużo clarity. Można by ją mieć dalej poza GO. Druga sprawa "techniczna" to poza modelki. Pierwsze skojarzenie - trzyma perukę, bo boi się że jej spadnie przy tym wietrze..
A mi się podoba. Chętnie zobaczyłabym tą syrenę w BW. Masz może jakiś szerszy kadr ?
daro1980
16-08-2011, 13:57
podoba sie ...chetnie zobacze wiecej ujec z tej sesji ....
Fajne, ale ta ucieta stopa sprawia, ze mam wrazenie, ze to zdjecie jest bardzo za ciasno kadrowane na dole.
Fajne, ale ta ucieta stopa sprawia, ze mam wrazenie, ze to zdjecie jest bardzo za ciasno kadrowane na dole.
?? WTF?? ;) przepraszam a którą stopę jej obcięto?? ;) Dobra praca, choć prawa łapka mogłaby rzeczywiście nie trzymać "peruki" ;D
pozdrawiam
Chodzilo mi oczywiscie o ten maly fragment uciety przez kamienie.
TTF
fajne jest tylko reka na glowie nie bardzo ale podobne sa reklamy strojów kapielowych
tusiakowa
21-09-2011, 19:07
bardzo fajny pomysł :) fajnie kadr wypełniony :D podoba mi się drugi plan :D i modelka taka trochę syrenka :D
jestem na tak ! masz talent :D
CrommCruaich
21-09-2011, 19:11
Ładne. Może tylko trochę ocieplić balans bieli.
Masz może takie z "ostrą" motorówką? chciałbym zobaczyć co to za model...
jaMarika
22-09-2011, 03:24
Masz może takie z "ostrą" motorówką? chciałbym zobaczyć co to za model...
Przepraszam, ale po co Ci to? jak się tym interesujesz to idź na forum o motorówkach. Tutaj jest to bez znaczenia i nie to jest tematem zdjęcia.
Moje zdanie co do zdjęcia- większość już została powiedziana. Modelka bardzo ładna, ujęta niczym syrenka ;) ręka na głowie nie ładnie wygląda, a motorówka w tle (jak widać powyżej) niepotrzebnie odwraca uwagę.