PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Stilo - [Nemeth]

Nemeth
14-08-2011, 12:36
Witam

Turystycznie ;)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/707/dsc2353m.jpg/)

pozdr.

Locter
14-08-2011, 12:38
Z niedowierzaniem patrze na podpis i prawa autorskie "Maciej Koniurzy Copyrights"...

Jak na Ciebie - słabizna.

Al Koholik
14-08-2011, 12:52
Może Nemethowi się normalnie, po ludzku zdjęcia pomyliły...

Locter
14-08-2011, 13:01

Wlasnie taka była moja pierwsza myśl.

setth
14-08-2011, 14:09
hm miejscówkę znam na górce przed Ulinia. warunki kiepskie ja bym dal więcej dołu pokazał wzniesienie. to ciężkie miejsce do zdjęć

Nemeth
14-08-2011, 14:15
Przecież piszę, że turystycznie :) Zmokłem tego dnia do suchej nitki więc zacięcia do zdjęć jakoś nie miałem :)

Locter
14-08-2011, 14:22
Przecież piszę, że turystycznie :) Zmokłem tego dnia do suchej nitki więc zacięcia do zdjęć jakoś nie miałem :)

Pierdu pierdu, mogłes nie wystawiać :D

Nemeth
14-08-2011, 14:39
Pierdu pierdu, mogłes nie wystawiać :D

Patrz i cierp :D

piter 78
14-08-2011, 14:44

no to chyba niepotrzebie wklejasz jakie zdjecie:wink:
pozdrawiam

Frenczu
14-08-2011, 15:53
Prawda jest taka, że otwierając Twój wątek spodziewałem się czegoś mega (jak zazwyczaj), natomiast to zdjęcie mz jak na Twoje możliwości jest bardzo słabe.

Greg77
14-08-2011, 16:00
hehe najgorzej wyrobic sobie poziom i lekko ponizej zejsc.....zjedza Cie!:D

Nikonozaur
14-08-2011, 17:24
Tak patrzę i patrzę, a przekaz jest still low... ;)

zaza67
14-08-2011, 17:40
jest inne i tyle, to nie znaczy ze zle.

krokus66
14-08-2011, 17:57

Jemu nic się nie pomyliło, to piąta kolumna podszywa się pod niego. :D

harb
14-08-2011, 21:12
no i co z tego że nie powaliło was na kolana, technicznie jest bdb jak zwykle, kadr również bdb, a Autor przecież pisze że turystycznie, miał taki kaprys i wstawił dobre acz nie porywające zdjęcie, a tu zaraz komentarze jakby co najmniej wysadził w powietrze pałac kultury :) jeszcze nie raz nas zaskoczy

Locter
14-08-2011, 22:54
Fakt za ostro pojechalem, każdemu zdarzaja sie potknięcia, Nemeth czekamy na kolejne zdjecia.

Nemeth
14-08-2011, 23:07
Czemu potknięcia? :)
Zwykłe zdjęcie. Takie też robię. Nawet całe mrowie. To pokazałem bo mi się podoba :P

Póki co była tylko jedna uwaga techniczna dot. kadrowania (chociaż inaczej latarnia nie byłaby w mocnym punkcie).

Locter
14-08-2011, 23:15
Czemu potknięcia? :)
Zwykłe zdjęcie. Takie też robię. Nawet całe mrowie. To pokazałem bo mi się podoba :P

Póki co była tylko jedna uwaga techniczna dot. kadrowania (chociaż inaczej latarnia nie byłaby w mocnym punkcie).

Potknięcie, bo to nie jest fota na Twoim poziomie, i gdyby nie podpis to bym powiedział, że to jakiś laik robił.

Nemeth
14-08-2011, 23:17
Ponieważ albowiem gdyż? :D

Locter
14-08-2011, 23:19
Ponieważ albowiem gdyż? :D

Ponieważ albowiem gdyż:

1 Po pierwsze primo - totalny brak ciekawgo światła

2 po drugie primo - slaby motyw

3 - po 3 primo ultimo - nuda, nuda i jeszcze raz nuda.

Nemeth
14-08-2011, 23:26
Nuda? Światła nie było ciekawego. To prawda. Zresztą ostatnio głównie w nocy foce więc miła odmiana w dzień pofocić :D
Motyw jak motyw. Ale nuda? :D W mojej okolicy taka "góra" na tle morza to atrakcja :D Pfff
:D
Widzę, że częściej muszę pokazywać normalne zdjęcia :D

Locter
14-08-2011, 23:29
Nuda? Światła nie było ciekawego. To prawda. Zresztą ostatnio głównie w nocy foce więc miła odmiana w dzień pofocić :D
Motyw jak motyw. Ale nuda? :D W mojej okolicy taka "góra" na tle morza to atrakcja :D Pfff
:D
Widzę, że częściej muszę pokazywać normalne zdjęcia :D

Nie obraź, sie ja po prostu pisze co myśle, ale spójrz na to zdjęcie z boku, jako obserwator, a zobaczysz, że jest po prostu słabe. Rozumiem, że to turystycznie, ale nawet jeśli to też słabo nawet jak na turystyke. Żeby nie było - nie czepiam się, lubie bardzo twoje zdjęcia i szanuje Cie jako fotografa, co z resztą wielokronie udowodnilem w komentarzach.

Nemeth
14-08-2011, 23:38
Nie obraź, sie ja po prostu pisze co myśle, ale spójrz na to zdjęcie z boku, jako obserwator, a zobaczysz, że jest po prostu słabe. Rozumiem, że to turystycznie, ale nawet jeśli to też słabo nawet jak na turystyke. Żeby nie było - nie czepiam się, lubie bardzo twoje zdjęcia i szanuje Cie jako fotografa, co z resztą wielokronie udowodnilem w komentarzach.

Hm. Nie obrażam się :) Nawet za to że rąbnąłeś byka w moim nazwisku ;)
Nie pisałbym, że turystyczne gdybym chciał powiesić to na ścianie. Na www też nie miało być ;)

A czepiaj się! Ja się czepiam innych i czasami mi szkoda, że inni nie czepiają się i moich zdjęć. Poważnie.

Jak setth powiedział. Miejsce ciężkie do zdjęć, choć dałem po hamulcach bo miejscówka dość jak na południowy Bałtyk niecodzienna.

Locter
15-08-2011, 00:08
Hm. Nie obrażam się :) Nawet za to że rąbnąłeś byka w moim nazwisku ;)
Nie pisałbym, że turystyczne gdybym chciał powiesić to na ścianie. Na www też nie miało być ;)

A czepiaj się! Ja się czepiam innych i czasami mi szkoda, że inni nie czepiają się i moich zdjęć. Poważnie.

Jak setth powiedział. Miejsce ciężkie do zdjęć, choć dałem po hamulcach bo miejscówka dość jak na południowy Bałtyk niecodzienna.

Rzeczywiscie rabnąłem byka - sorry.