Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Stilo - [Nemeth]
Witam
Turystycznie ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/707/dsc2353m.jpg/)
pozdr.
Z niedowierzaniem patrze na podpis i prawa autorskie "Maciej Koniurzy Copyrights"...
Jak na Ciebie - słabizna.
Al Koholik
14-08-2011, 12:52
Może Nemethowi się normalnie, po ludzku zdjęcia pomyliły...
Wlasnie taka była moja pierwsza myśl.
hm miejscówkę znam na górce przed Ulinia. warunki kiepskie ja bym dal więcej dołu pokazał wzniesienie. to ciężkie miejsce do zdjęć
Przecież piszę, że turystycznie :) Zmokłem tego dnia do suchej nitki więc zacięcia do zdjęć jakoś nie miałem :)
Przecież piszę, że turystycznie :) Zmokłem tego dnia do suchej nitki więc zacięcia do zdjęć jakoś nie miałem :)
Pierdu pierdu, mogłes nie wystawiać :D
Pierdu pierdu, mogłes nie wystawiać :D
Patrz i cierp :D
piter 78
14-08-2011, 14:44
no to chyba niepotrzebie wklejasz jakie zdjecie:wink:
pozdrawiam
Prawda jest taka, że otwierając Twój wątek spodziewałem się czegoś mega (jak zazwyczaj), natomiast to zdjęcie mz jak na Twoje możliwości jest bardzo słabe.
hehe najgorzej wyrobic sobie poziom i lekko ponizej zejsc.....zjedza Cie!:D
Nikonozaur
14-08-2011, 17:24
Tak patrzę i patrzę, a przekaz jest still low... ;)
jest inne i tyle, to nie znaczy ze zle.
krokus66
14-08-2011, 17:57
Jemu nic się nie pomyliło, to piąta kolumna podszywa się pod niego. :D
no i co z tego że nie powaliło was na kolana, technicznie jest bdb jak zwykle, kadr również bdb, a Autor przecież pisze że turystycznie, miał taki kaprys i wstawił dobre acz nie porywające zdjęcie, a tu zaraz komentarze jakby co najmniej wysadził w powietrze pałac kultury :) jeszcze nie raz nas zaskoczy
Fakt za ostro pojechalem, każdemu zdarzaja sie potknięcia, Nemeth czekamy na kolejne zdjecia.
Czemu potknięcia? :)
Zwykłe zdjęcie. Takie też robię. Nawet całe mrowie. To pokazałem bo mi się podoba :P
Póki co była tylko jedna uwaga techniczna dot. kadrowania (chociaż inaczej latarnia nie byłaby w mocnym punkcie).
Czemu potknięcia? :)
Zwykłe zdjęcie. Takie też robię. Nawet całe mrowie. To pokazałem bo mi się podoba :P
Póki co była tylko jedna uwaga techniczna dot. kadrowania (chociaż inaczej latarnia nie byłaby w mocnym punkcie).
Potknięcie, bo to nie jest fota na Twoim poziomie, i gdyby nie podpis to bym powiedział, że to jakiś laik robił.
Ponieważ albowiem gdyż? :D
Ponieważ albowiem gdyż? :D
Ponieważ albowiem gdyż:
1 Po pierwsze primo - totalny brak ciekawgo światła
2 po drugie primo - slaby motyw
3 - po 3 primo ultimo - nuda, nuda i jeszcze raz nuda.
Nuda? Światła nie było ciekawego. To prawda. Zresztą ostatnio głównie w nocy foce więc miła odmiana w dzień pofocić :D
Motyw jak motyw. Ale nuda? :D W mojej okolicy taka "góra" na tle morza to atrakcja :D Pfff
:D
Widzę, że częściej muszę pokazywać normalne zdjęcia :D
Nuda? Światła nie było ciekawego. To prawda. Zresztą ostatnio głównie w nocy foce więc miła odmiana w dzień pofocić :D
Motyw jak motyw. Ale nuda? :D W mojej okolicy taka "góra" na tle morza to atrakcja :D Pfff
:D
Widzę, że częściej muszę pokazywać normalne zdjęcia :D
Nie obraź, sie ja po prostu pisze co myśle, ale spójrz na to zdjęcie z boku, jako obserwator, a zobaczysz, że jest po prostu słabe. Rozumiem, że to turystycznie, ale nawet jeśli to też słabo nawet jak na turystyke. Żeby nie było - nie czepiam się, lubie bardzo twoje zdjęcia i szanuje Cie jako fotografa, co z resztą wielokronie udowodnilem w komentarzach.
Nie obraź, sie ja po prostu pisze co myśle, ale spójrz na to zdjęcie z boku, jako obserwator, a zobaczysz, że jest po prostu słabe. Rozumiem, że to turystycznie, ale nawet jeśli to też słabo nawet jak na turystyke. Żeby nie było - nie czepiam się, lubie bardzo twoje zdjęcia i szanuje Cie jako fotografa, co z resztą wielokronie udowodnilem w komentarzach.
Hm. Nie obrażam się :) Nawet za to że rąbnąłeś byka w moim nazwisku ;)
Nie pisałbym, że turystyczne gdybym chciał powiesić to na ścianie. Na www też nie miało być ;)
A czepiaj się! Ja się czepiam innych i czasami mi szkoda, że inni nie czepiają się i moich zdjęć. Poważnie.
Jak setth powiedział. Miejsce ciężkie do zdjęć, choć dałem po hamulcach bo miejscówka dość jak na południowy Bałtyk niecodzienna.
Hm. Nie obrażam się :) Nawet za to że rąbnąłeś byka w moim nazwisku ;)
Nie pisałbym, że turystyczne gdybym chciał powiesić to na ścianie. Na www też nie miało być ;)
A czepiaj się! Ja się czepiam innych i czasami mi szkoda, że inni nie czepiają się i moich zdjęć. Poważnie.
Jak setth powiedział. Miejsce ciężkie do zdjęć, choć dałem po hamulcach bo miejscówka dość jak na południowy Bałtyk niecodzienna.
Rzeczywiscie rabnąłem byka - sorry.