Zobacz pełną wersję : Czy PSP posługje się Nero?
Chcę sprawić sobie nagrywarkę blu-ray. Czy w zwiazku z tym mój PSP wypali mi prezentację beż zewnętrznego programu do wypalania, np. Nero? Nigdy się nad tym nie zastanawiałem, a odinstalować Nero nie mogę bo gdzieś posiałem płytkę i sprawdzić nie dam rady...
Nero jest teraz w wersji Lite, darmowej.
Nie do konca rozumiem pytanie, moze mnie cos ominelo, ale co to jest PSP?
Nero jest teraz w wersji Lite, darmowej.
Tak? A może jakiegoś linka podasz? Darmowy bardzo dobry program to ImgBurn, ew. Ashampoo.
PSP - czyli Paint Shop Pro? Na stronie producenta nie ma takich informacji?
Nie do konca rozumiem pytanie, moze mnie cos ominelo, ale co to jest PSP?
Chodzi mi o ProShowProducer. Mozna w nim juz tworzyc prezentacje na blu-ray. Zastaanwaiam się czy jak sobie kupię nagrywarkę blu-ray, to sam program bez pomocy np. nero, mi to wypali.
Widac nie tylko ja nie wiedzialem o co chodzi.....twoj NERO powinien dzialac....juz spotkalem kilka programow ktore wykozytywaly NERO, pytanie czy twoja wersja NERO obsluguje blu-ray;)
Rozumiem, że bez programu typu nero nie nagram. Moje Nero niestety nie obsługuje blu-ray. Pewnie nic darmowego nie dostanę...
Możesz to nagrać za pomocą bezpłatnego ImgBurna. Jeśli program ma opcję zapisu projektu nie na płytę, ale np. jako obraz ISO na dysku, to potem spokojnie to nagrasz na płytę BR. A jeśli nie zapisuje obrazu, tylko do katalogu, to wystarczy ułożyć odpowiednią strukturę katalogów w ImgBurnie i nagrać.
Rozumiem, że bez programu typu nero nie nagram. Moje Nero niestety nie obsługuje blu-ray. Pewnie nic darmowego nie dostanę...
A Windows7 nie radzi sobie z blu-rayem?