Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Molo w Rewlu
Witam nawiązując do poprzedniego wątku pokaże inne ujęcie z Rewala o którym mówił kolega tormentol
Zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img820.imageshack.us/img820/1195/rewalpomost.jpg)
Tmax 100 kompany w d-76
Popros o zmiane tytulu bo brzmi to conajmniej dziwnie;)
A może to właśnie jest w Rewlu? :lol:
Co do zdjęcia to miejscówka fajna ale ujęciu brakuje tego...hmmmm...*******nięcia.
Nienawidzę jak na forum fotograficznym ludzie czepiają się o temat wątku... Cholery można dostać! Wg mnie brakuje tego pier... KOPA! Widziałbym to bardziej klasycznie, tzn. tak aby zachować jako taką symetrię. Mam tu na myśli, żeby te dwa rzędy słupków zaczynały się jednakowo :)
Choć... Właśnie doszedłem do wniosku, ze tego KOPA tutaj wcale nie potrzeba, to zdjęcie symbolizuje spokój i odpoczynek :)
Nienawidzę jak na forum fotograficznym ludzie czepiają się o temat wątku... Cholery można dostać! Wg mnie brakuje tego pier... KOPA! Widziałbym to bardziej klasycznie, tzn. tak aby zachować jako taką symetrię. Mam tu na myśli, żeby te dwa rzędy słupków zaczynały się jednakowo :)
Choć... Właśnie doszedłem do wniosku, ze tego KOPA tutaj wcale nie potrzeba, to zdjęcie symbolizuje spokój i odpoczynek :)
mam też wersje symetryczną lecz ze względu na te niskie pale nie wygląda to tak fajnie i postanowiłem że pokażę właśnie tą wersje
Grzesiek to jest w Rewalu i tak sobie z kojarzyłem z molo w Międzyzdrojach
Nienawidzę jak na forum fotograficznym ludzie czepiają się o temat wątku...
No to zacznij nawidziec, dobrze sie z autorem znam i zwracam uwage na literowke....mam prawo prawda, sam takie tez popelniam i nie robie wielkiego halo o to, ze ktos mi zwroci uwage....
Grzesiek to jest w Rewalu i tak sobie z kojarzyłem z molo w Międzyzdrojach
No wlasnie, chodzilo mi tylko o literowke, chyba powinno by w REWALU a nie REWLU;) spoko....nie ma o czym mowic...
Zdjecie jest calkiem ok.
No wlasnie, chodzilo mi tylko o literowke, chyba powinno by w REWALU a nie REWLU;) spoko....nie ma o czym mowic...
Zdjecie jest calkiem ok.
Grzesiek faktycznie ale gafa :oops: , a zawsze się Ciebie o to czepiają ;) , ja wiem że masz wersje UK , ale ja to po prostu '' a '' zjadłem .
Jeszcze raz dzięki
Właśnie doszedłem do wniosku, ze tego KOPA tutaj wcale nie potrzeba, to zdjęcie symbolizuje spokój i odpoczynek :)
A ja tu spokoju i odpoczynku nie widzę. Raczej przygnębienie.
A ja tu spokoju i odpoczynku nie widzę. Raczej przygnębienie.
A co tu takiego widzisz co Cie tak przygnebia ?
A co tu takiego widzisz co Cie tak przygnebia ?
Ciemno, ponuro, kadr bez życia. Pale wyglądają jak wystające z piasku kości pogorzelca.
Ciemno, ponuro, kadr bez życia. Pale wyglądają jak wystające z piasku kości pogorzelca.
To faktycznie w 100% Twoja opinia mi wytłumaczyła każdy błąd jaki popełniłem w tym zdjęciu . Dziękuję
To faktycznie w 100% Twoja opinia mi wytłumaczyła każdy błąd jaki popełniłem w tym zdjęciu . Dziękuję
Wyrażam swoją opinię na temat tego zdjęcia i wyjaśniłam jak ja to zdjęcie odbieram. Po porady techniczne idź na kurs fotografii. Ja tu nie po to jestem.