Zobacz pełną wersję : problem z outlookiem
Witam
Mam problem z programem microsoft outlook 2010.
Problem polega na tym że outlook podczas jakichkolwiek operacji (otworzenie programu, kliknięcie na jakąkolwiek wiadomość, otworzenie wiadomości itp) otwiera mi przeglądarkę a w niej stronę "file:///C:/Users/.../AppData/Local/Temp/%7BEF35298F-2A34-456B-B219-F7EA145CECD9%7D.html". Każdy ruch w outlooku powoduje otworzenie kolejnej zakładki o tej treści.
Jest to strasznie irytujące więc za każdą pomoc będę wdzięczny
Pozdrawiam
A próbowałeś sobie zrobić naprawę pakietu po włożeniu płytki z instalacją ?
Niestety nie pomogło
edit
Ciekawi mnie dlaczego ktoś przeniósł mój temat do działu "Fotografia - zdjęcia i ich obróbka > Oprogramowanie". Z tego co wiem outlook ma nie wiele wspólnego z obróbką zdjęć
evilseed
12-08-2011, 12:48
A może zmienić program do obsługi poczty? :)
A może zmienić program do obsługi poczty? :)
Próbowałem już kilku programów i jakoś do innych przekonać się nie mogę. Zresztą jak bym zmienił na inny to chyba nie dałoby rady do niego importować poczty z outlooka
maciey75
12-08-2011, 13:31
Antywirem potraktowales kompa? A najlepiej roznymi.
Antywirem potraktowales kompa? A najlepiej roznymi.
Nie jednym i nie raz :/
Nie wiem może masz jakiś dobry do polecenia?
chomiczkus
12-08-2011, 13:40
Próbowałem już kilku programów i jakoś do innych przekonać się nie mogę. Zresztą jak bym zmienił na inny to chyba nie dałoby rady do niego importować poczty z outlooka
The Bat ma mozliwosc importu.
Sprawdzalem to z wersja 2003.
Jak z innymi to nie wiem - nie sprawdzalem.
Pozdrawiam
Michal
maciey75
12-08-2011, 13:40
Uzywam darmowych do skanowania kompa: Malwarebytes i Dr WebCureIt. Na stale mam AVG kiedys Avast.
Spróbuj tego
http://www.addictivetips.com/windows-tips/outlook-2010-pst-file-repair-tool/
Spróbuj tego
http://www.addictivetips.com/windows-tips/outlook-2010-pst-file-repair-tool/
Niestety poprawy brak :/
maciey75
12-08-2011, 22:17
To moze odinstaluj outlooka ew. calego office. Tylko zrob sobie kopie maili i po sprawie.
To moze odinstaluj outlooka ew. calego office. Tylko zrob sobie kopie maili i po sprawie.
Była to pierwsza rzecz którą zrobiłem. Jutro zrobię to jeszcze raz tylko dodatkowo usunę jeszcze wszystkie ustawienia zostawiając kopie poczty