Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Orient Cafe
Sesja w klimatycznej restauracji
Inspiracja -filmy szpiegowskie z lat 70:)
modelka Marta-Dvision
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
4.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2011/08/20t45u8-1.jpg
źródło (http://i55.tinypic.com/20t45u8.jpg)
podobają się . na 3 przeszkadza kabel
Zdjęcia oglądam trzeci raz i przekonać się nie mogę. Najbardziej trafia do mnie pierwsze i ostatnie, z naciskiem na jedynkę. Najwięcej tam jest tej klimatycznej restauracji, nastroju dodaje mocne światło z okna (na plus) i sporo drobnych rzeczy na ścianach i stolikach. Pozdrawiam! ;)
aikidudi
11-08-2011, 16:58
Zdjęcia oglądam trzeci raz i przekonać się nie mogę. Najbardziej trafia do mnie pierwsze i ostatnie, z naciskiem na jedynkę. Najwięcej tam jest tej klimatycznej restauracji, nastroju dodaje mocne światło z okna (na plus) i sporo drobnych rzeczy na ścianach i stolikach. Pozdrawiam! ;)
podpisuje się
podobają się . na 3 przeszkadza kabel
chyba na 4:D
jak dla mnie 1 najlepsze 2 i 3 bardzo dobre:) a na 4 jej wzrok mnie przeraża;D ale to dobrze;D pasuje do tematu:D
domelmel
13-08-2011, 18:15
Fajny klimacik. Jestem na tak
Podoba mi się jedynka, jednak do pełni brakuje (niepoprawnego politycznie) ćmiącego się papierosa w dłoni. Światło z tyłu ładnie wyeksponowało by dymek. Jeśli chodzi o filmy z lat 70, to papieros był tam nieodłącznym rekwizytem :)
wiem wiem ale zakaz palenia;];]
3 i tylko 3. Niby inne w ładniejszym otoczeniu, niby rekwizyty i klimat. Ale nie do końca. Trójka to - po prostu i aż - porządny portret. Pozostałe to gra, próba wpasowania się w konwencję. Nie do końca udana. Jedynka jest najbliżej szczęścia chyba. Połowa góry jednak do wyrzucenia. A z prawej strony (poziomego już wtedy raczej) kadru brak pleców mężczyzny, albo innego zawiązania gry spojrzeń, czy akcji.
Mam też niejasne wrażenie, że długość płaszczyka jest nie taka. Jakby za krótka. No ale to już taki detal, który mnie bardziej zaintrygował, niż żeby przeszkadzał.
streetfighter69
15-08-2011, 11:50
Zupelnie jak nie twoje ;)
bukkake cowboys
27-09-2011, 14:31
2 i 4 bardzo na plus
Witam,
1-ka bardzo dobra, choć może rzeczywiście trochę góry obciąć, tak gdzieś do końca dolnego okna, i 3-ka bardzo mi się podoba. Pozostałe 2 dla mnie już nie mają takiej mocy, choć też są niezłe. Z przyjemnością oglądam takie prace, bez plastiku i z klimatem, GRATULACJE !
Pozdrawiam serdecznie, QuadMan
BalbinA3
27-09-2011, 17:28
Nic mi nie przeszkadza w tych zdjęciach. Ani prześwietlenie, ani cienie ani to że nie są idealnie ostre. Opowiadają pewną historię, są żywe i przykuwają wzrok. Dobra praca!
Pozdrawiam
Basia