Zobacz pełną wersję : Kliknij kotka:)
Nie wiem czy miejsce właściwe (i wypada o to prosić), ale córka miałaby radochę, gdyby ktoś zechciał zagłosować na kotkę Zuzię:
http://skierniewice.naszemiasto.pl/artykul/1014317,nasz-plebiscyt-najfajniejszy-zwierzak,galeria,1305185,id,t,tm,zid.html
(dziennie można oddać 5 głosów z jednego IP)
Dzięki:)
Śliczna kicia i bardzo ładne ujęcie. Klik.
grudzinsky
09-08-2011, 23:33
5 ode mnie ;) klikniec...
Śliczna kicia i bardzo ładne ujęcie. Klik.
dzięki...
Damiankck
10-08-2011, 00:40
poszło 5 i ode mnie :)
Nie lubie kotow....ale poszlo 5 z firmowego i jak dotre do domu to jeszcze klikne;)
Klik, klik, klik, klik, klik. :)
Nie wiem czy miejsce właściwe (i wypada o to prosić) […]
Właśnie… ja wiem, że córka i w ogóle, ale pomyśl, że inni mogą nie mieć tylu „kolegów” z forum i zwierzaki, a raczej ich portrety — nie mają szans. Tego typu postępowanie, zawsze budziło we mnie wewnętrzny sprzeciw. Kolesiostwo i wszelkiego rodzaju konszachty są mało fajne. Ale to tylko głupi konkurs — pewnie powiecie… :roll:
Właśnie… ja wiem, że córka i w ogóle, ale pomyśl, że inni mogą nie mieć tylu „kolegów” z forum i zwierzaki, a raczej ich portrety — nie mają szans. Tego typu postępowanie, zawsze budziło we mnie wewnętrzny sprzeciw. Kolesiostwo i wszelkiego rodzaju konszachty są mało fajne. Ale to tylko głupi konkurs — pewnie powiecie… :roll:
Masz racje i sie zgadzam, ale jak zobaczylem wyniki i osobe na miejscu pierwszym z wynikiem o duuuzo wyzszym od wyniku drugiego to przestalem myslec o kolesiostwie;)
Masz racje i sie zgadzam, ale jak zobaczylem wyniki i osobe na miejscu pierwszym z wynikiem o duuuzo wyzszym od wyniku drugiego to przestalem myslec o kolesiostwie;)
Ten na prowadzeniu jest ekstra.
http://skierniewice.naszemiasto.pl/artykul/1014317,nasz-plebiscyt-najfajniejszy-zwierzak,galeria,1332535,id,t,tm,zid.html ;):lol::mrgreen:
Z pewnością były to obiektywne głosy.:wink:
a moze mi autor wytłumaczyc dlaczego mielibysmy zagłosować na Zuzię skoro tam jest wiele ciekawszych zdjęć? Bo ja nie rozumiem - skoro konkurs na najfajniejszego zwierzaka to niech takowy konkurs wygra - a nie taki którego tatuś wyżebra na róznych forach by ludzie zagłosowali na jego kotkę. Takim praktykom mówię zdecydowane nie, irytuje mnie takie zachowanie i żebranie, uznaję je za żenujące i ogólnie przynoszące wstyd. Zwyczajowo oddam 5 głosów na konkurencję.
stock, ależ głosuj jak zechcesz (albo nie głosuj) - jeśli uważasz, że kotka wstrętna, a zdjęcie beznadziejne i jest wiele innych ciekawszych. Twój wybór:)
Takim praktykom mówię zdecydowane nie, irytuje mnie takie zachowanie i żebranie, uznaję je za żenujące i ogólnie przynoszące wstyd. Przyznam, że mnie zaskoczyłeś poziomem agresji.
Marcin Borkowski
10-08-2011, 11:15
poszedł i głos ode mnie, bardzo fajny kociak
ależ tu nie ma zadnej agresji. Po prostu nie lubię czegoś takiego jak :tu macie fotkę, zagłosujcie, kliknijcie i ja wygram". Moim zdaniem powinien wygrać najlepszy a nie ten co ma najwięcej znajomych na forum - dla przykłądu rzecz jasna. :)
Nie wiem czy miejsce właściwe (i wypada o to prosić), ale córka miałaby radochę, gdyby ktoś zechciał zagłosować na kotkę Zuzię:
http://skierniewice.naszemiasto.pl/artykul/1014317,nasz-plebiscyt-najfajniejszy-zwierzak,galeria,1305185,id,t,tm,zid.html
(dziennie można oddać 5 głosów z jednego IP)
Dzięki:)
Stock, nie rozumiem Twojego oburzenia. Kolega POPROSIŁ w uważam taktowny sposób, nie wymuszał głosowania. Czasem warto odpuścic zgryźliwe uwagi. Świder też wg mnie za ostro pojechał. Nikt nikogo nie zmusza do głosowania. Może lepiej zakazać tego typu postów, wtedy nie dowiemy się o głosowaniach i konkursach w których ktoś z naszych bierze udział.. czasem warto wyluzować i odpuścić, polecam.
Pozdrawiam.
Świder też wg mnie za ostro pojechał.
Tam od razu pojechał… :)
Nic nie poradzę na to, że uważam wszelakie konkursy fotograficzne itp., za pozbawione sensu, póki głosy można zdobywać w taki sposób.
Wątek Kolegi Burz traktuję jako zaproszenie do zagłosowania na fajne zwierzaki ze wszystkich prezentowanych na stronie. Klikam na te, które mi się podobają. Wśród nich jest kotka Zuzia. Co więcej, nie jest to raczej konkurs fotograficzny, wystarczy spojrzeć na dotychczasowego lidera. Broni się dowcipnym podpisem i tyle.
Rafał_Sz
11-08-2011, 07:53
Kliknął bym kotka, ale nie mam młotka.
Poszło;-)
Kotek fajny.
Pozdr.