Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Irlandzkie Lodki
Dawno nie bylo to pokaze.....
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://tynipic.com/images/rgh1312731055h.jpg)
Lux! Dopieszczone w najdrobniejszych detalach i bardzo apetyczne foto :) Gdyby nie fakt, że to miejsce i łódki były już wielokrotnie, to powaliłoby pewnie jeszcze bardziej :)
To już "klasyka" niemal :) Miejsce poznałbym i skojarzył z Waszymi plenerami nawet za 20 lat, wyrwany w środku nocy ze snu, co nie zmienia faktu że zdjęcie podoba mi się bardzo :) Dopieszczony kadr i kolory.
Pozdrawiam.
borregaard
07-08-2011, 20:27
No gdzie te lodki....? Oszukaniec...;)
No gdzie te lodki....? Oszukaniec...;)
???
sorki jakos malo swiatly umysl dzis mam:D Nie kumam??!
krokus66
07-08-2011, 20:38
Lux! Dopieszczone w najdrobniejszych detalach i bardzo apetyczne foto :) Gdyby nie fakt, że to miejsce i łódki były już wielokrotnie, to powaliłoby pewnie jeszcze bardziej :)
Też tak uważam. Piękne.
borregaard
07-08-2011, 21:03
???
sorki jakos malo swiatly umysl dzis mam:D Nie kumam??!
Sam napisałeś w tytule....Irlandzkie Lodki...;)
Zapowiadało się ciekawie..;),a tu.....łódki......:lol:
od jakis 3 mies mam tylko angielskiego windowsa....sorry, ale znakow polskich niet.
Ależ tam świeci po górach... Ciekaw jestem poziomego kadru, chociaż rozumiem zamysł... :-)
Ależ tam świeci po górach... Ciekaw jestem poziomego kadru, chociaż rozumiem zamysł... :-)
Na poziome z tego poranka zapraszam do mojej galerii.......
Ostatnio nie moge trafic dobrego swiatla to sie cofam w szuflade......tak pobawilem sie tym RAWem i z usmiechem na ustach patrzylem ile mozna zrobic ze zdjeciem z dobrym swiatlem;)
...ile mozna zrobic ze zdjeciem z dobrym swiatlem;)
Też to właśnie ostatnio stwierdziłem... :-)
kwadratt
08-08-2011, 00:58
od jakis 3 mies mam tylko angielskiego windowsa....sorry, ale znakow polskich niet.
Jest na to metoda :D idz do Control Panel -> Region and Language -> kliknij na zakladke "Keyboards and Languages" -> pozniej "change keyboards" i "add" mozesz doinstalowac dowolna klawiature :) i znieniac ja ja w dowolnym momence kawliszami left alt + shift. Powodzenia.
Jest na to metoda :D idz do Control Panel -> Region and Language -> kliknij na zakladke "Keyboards and Languages" -> pozniej "change keyboards" i "add" mozesz doinstalowac dowolna klawiature :) i znieniac ja ja w dowolnym momence kawliszami left alt + shift. Powodzenia.
Ale mi z tym wygodnie;)
borregaard
08-08-2011, 11:11
Ale mi z tym wygodnie;)
Innym mniej,szanuj odbiorców...Dla siebie możesz mieć i pismo obrazkowe...;) :lol:
jacekz40
08-08-2011, 12:35
Eeee tam znowu tradycyjnie łódki, znowu tradycyjnie pokazane, znowu tradycyjnie bardzo dobrze obróbkowo, znowu tradycyjnie klimatycznie, znowu tradycyjnie... bardzo ładnie ;-)8-):-D:mrgreen:
Tradycyjnie - znaczy po Grzesiowemu :)
Innym mniej,szanuj odbiorców...Dla siebie możesz mieć i pismo obrazkowe...;) :lol:
Oj Andrzeju tego mi nie zarzucaj prosze...!
Dobre łódki nie sa złe , a te są dobre, więc siła rzeczy jest dobrze.
Dobre łódki nie sa złe , a te są dobre, więc siła rzeczy jest dobrze.
zgadza się :)
judith_manson
08-08-2011, 14:42
podobaja mi sie kolory na zdjeciu, wszystko zyje. bardzo pozytywne w odbiorze.
jarekf34
08-08-2011, 19:30
Się powtórzę...Przepiękne...zresztą jak każde Twoje łódki (i nie tylko) :grin::grin:
borregaard
08-08-2011, 22:39
Oj Andrzeju tego mi nie zarzucaj prosze...!
No nie,aż taki paskuda nie będę,ale....leń to jesteś...;) :lol:
bardzo bardzo gra, kolor, kadr, ostrość - pięknie
Nikonozaur
08-08-2011, 23:18
Kraj na wyspie i tylko parę łódek mają, kryzys musi co. ;)
Elegancko jest.
Elegancko jest.
Łódki z Connemary tez widziales.
Taki kryzys jakie zdjecia:D
Ty po kryzys do NRD musisz jezdzic:D
Nie za dużo dołu?
Nie;)
szanuję to:-) ja bym tę trawę wykosił:-)