Zobacz pełną wersję : Serwis car - audio w Trójmieście.
Witam Was.
Padła mi zmieniarka w autku (fabryczny clarion) - nie czyta żadnej płyty, również czyszczącej. Jako, że dziś wieczorem jadę do Trójmiasta to poszukuję jakiegoś serwisu car - audio. Znalazłem parę firm via google, ale może wśród Was jest ktoś, kto zna i poleca jakiś serwis. Będę bardzo zobowiązany za namiary.
Dziękuję.
Boryszuk
06-08-2011, 14:31
Witam Was.
Padła mi zmieniarka w autku (fabryczny clarion) - nie czyta żadnej płyty, również czyszczącej. Jako, że dziś wieczorem jadę do Trójmiasta to poszukuję jakiegoś serwisu car - audio. Znalazłem parę firm via google, ale może wśród Was jest ktoś, kto zna i poleca jakiś serwis. Będę bardzo zobowiązany za namiary.
Dziękuję.
Kiedys na ulicy Hynka (na Zaspie w Gdansku) byl bardzo dobry serwis. Zaraz poszukam dokladniejszego kontaktu ;)
EDIT:
Autorad - Car Audio i Zabezpieczenia
Franciszka Hynka 30
Gdańsk
Tel. 662188221
http://www.yp.pl/firma/franciszka-hynka-30-gdansk-pol/onas.html
chomiczkus
07-08-2011, 01:27
Witam Was.
Dziękuję.
Jadac od Galerii Baltyckiej w strone Sopotu Grunwaldzka na skrzyzowaniu przy Halii Oliwii skrecasz w prawo
- tak jak bys chcial jechac do CH Alfa.
Zaraz jak skrecisz po prawej stronie ( miedzy knajpa z burgerami a torami ) sa warsztaty.
Jakis czas temu w jednym z nich znajomy zakladal audio do auta i bardzo sobie chwalil.
Adresu i namiaru niestety nie jestem Ci w stanie podac ;/
Jesli nie masz daleko to podjedz i zapytaj.
Pozdrawiam
Michal
andrzej_laskowski
09-08-2011, 15:10
Nie wiem czym jeździsz i czy to audio w Twojej furce to za 500zł, czy 20k, więc trudno jednoznacznie doradzać.
Jeśli szukasz profesjonalnego salonu CA, to w Gdańsku tylko Arat, a jeśli wystarczy przysłowiowy "pan Waldek" z kombinerkami i śrubokrętem, to wymiana zmieniarki to nie fizyka kwantowa i na pewno sobie każdy poradzi. .
Autko to Xantia (jeszcze, ale już niedługo...), zmieniarka Clarion.
Dziękuję Wam za pomoc i za namiary - jak się uda, to będę wracał ze sprawną zmieniarką. :)