PDA

Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Pierwsze ze zdjęć....ach ta zima....

szczebrzeszyn
07-02-2007, 10:12
http://photoarts.republika.pl/DSC_0243-01.jpg

prosze o komentarze oczywiście to nie jest zdjęcie artystyczne a jedyne co mi sie w nim podoba to to że ma ładne kolory i światło jak na tą porę roku...
pozdrowienia plessis:)

pozdrawiam
Marcin

biniubak
07-02-2007, 10:30
Jeśli Ci się podoba to super. Bo mnie się nie podoba. Poprostu nie wiem co autor miał na myśli. Jedno z tysięcy przpadkowych klapnięć lustra.

Ale jestem brutalny.

PS

Może jak by wykadrować z niego tą górke z chmurami to coś by było. Ale z kolei to drzewo co weszło w kadr niszczy wszystko.

hcman
07-02-2007, 10:36
Drzewo chyba całkiem niepotrzebne. Kolorki przyjemne.

szczebrzeszyn
07-02-2007, 10:37
[QUOTE=biniubak;214995]Jeśli Ci się podoba to super. Bo mnie się nie podoba. Poprostu nie wiem co autor miał na myśli. Jedno z tysięcy przpadkowych klapnięć lustra.

z Twoją krytyką się zgadzam .... ale..

Wyraźnie napisałem że to nie jest zdjęcie artystyczne z jakim jak to określiłeś ,,..co miał autor na myśli...'' d70 mam od niedawna i poprostu pstrykam... więc nie wiem co to za mowa:)proponuje czytaćopisy pod fotką a nie tylko oglądać...

Pozdrawiam

biniubak
07-02-2007, 11:06
No widzisz sam mówisz, że to pstryknięcie ot tak dla testu/nauki/czegoś tam. Ja poprostu nie wiem co chciałeś tym kadrem pokazać.

jchyra
10-02-2007, 00:18
drzewko miało trzymać kadr
utnij wszystko co jest jednolicie błękitne a kompozycja nabierze równowagi
zdejmij czerwień a woda przestanie być brudna w kolorze
podostrz
i będziesz miał bardzo przyzwoite zdjęcie, jak na początek to bardzo dobre bo nie banalne