PDA

Zobacz pełną wersję : A może skoczyć z aparacikiem?

Janusz Kat
04-08-2011, 19:17
Nie ukrywam, że piszę w kwestii informacyjnej. W najbliższą niedzielę (7.08) w Ełku odbędzie się impreza Mazury Moto Show Mazda Edition 2011. Impreza sponsorowana przez Auto Księżyno - dealera Mazdy z Białegostoku, więc wejściówki gratisowe są dostępne tutaj (http://www.facebook.com/pages/Mazda-Auto-Ksi%C4%99%C5%BCyno/321900858989) Idealna okazja do ustrzelenia fotek fajnych samochodów, w tym potwora o napędzie odrzutowym i mocy 6000KM. Ja biorę aparacik i śmigam już w sobotę

rafulec
04-08-2011, 21:04
a gdzie mają skoczyć ci, co nie siedzą na fejsie?

Paweł M
04-08-2011, 21:22
a gdzie mają skoczyć Ci co się nie siedzą na fejsie ?

założenie konta to nie taka znowu filozofia, każdy da radę ;)

Ja, choć z Ełku niestety w tym czasie się urlopuję, a szkoda, bo chętnie bym zrobił jakieś spotkanko ...

PS. Impreza jest co roku, więc przy okazji jak ktoś zostanie tu na dłużej zahaczy o:

http://mazurskiezawodybalonowe.pl/

miron19j
05-08-2011, 00:11
założenie konta to nie taka znowu filozofia, każdy da radę ;)
a jak ktoś nie chce mieć konta?

jacek.gold
05-08-2011, 00:16
a jak ktoś nie chce mieć konta?
to nie musi iść
jak jest konkurs dla użytkowników podpasek bella to też będziesz marudził że nie używasz?

ekonet
05-08-2011, 00:22
a gdzie mają skoczyć Ci co się nie siedzą na fejsie ?
Ten, co nie siedzi... ;)

rafulec
05-08-2011, 00:25
imho biega o to aby info było dla wszystkich,

Ten, co nie siedzi... ;)

mam, ale nie używam:)
żali mi się zrobiło osób które nie dowiedzą się o w/w imprezie
z powodu nie mania fejsa:P

miron19j
05-08-2011, 00:29
to nie musi iść
jak jest konkurs dla użytkowników podpasek bella to też będziesz marudził że nie używasz?
nie bądź taki hop do przodu bo Cię sznurówki wyprzedzą. :-D
To nie jest zlot miłośników twarzoksiążki, tylko impreza motoryzacyjna. I mogliby iwzględnić fakt, żer niektórzy nie mają konta na którymś portalu społecznościowym.

ekonet
05-08-2011, 00:42
imho biega o to aby info było dla wszystkich,

mam, ale nie używam:)
żali mi się zrobiło osób które nie dowiedzą się o w/w imprezie
z powodu nie mania fejsa:P
Za niecały rok szanse się może wyrównają. ;)

!AGresT
05-08-2011, 01:50
Za niecały rok szanse się może wyrównają. ;)

Obawiam się, że usłyszymy sparafrazowany tekst Hemingwaya, o tym, że plotki o mojej śmierci są co nieco przesadzone.

Niektórzy zapominają chyba, że oprócz FB jest też otwarty Internet.

siona
05-08-2011, 08:37

oj tak tak !
w ogóle uważam, że odsyłanie z otwartych, ogólnodostępnych zasobów do zamkniętych portali społecznościowych jest sprzeczne z szeroko pojętą netykietą i w pewien sposób wymusza na ludziach robienie czegoś wbrew ich woli.

ekonet
05-08-2011, 10:54
Obawiam się, że usłyszymy sparafrazowany tekst Hemingwaya, o tym, że plotki o mojej śmierci są co nieco przesadzone.
To był Mark Twain, ale niech będzie. ;)

Majek
05-08-2011, 11:10
Łomatko, ale Wy się umarudzicie... Wybrali akurat taką formę promocji, a nie inną i koniec, kropka. Komuś się nie podoba, to jego sprawa. Parafrazując fragment dialogu z pewnego filmu P. Barei - nikt tam nikogo pod pistoletem nie trzyma.

zdyboo
05-08-2011, 13:05
Parafrazując fragment dialogu z pewnego filmu P. Barei - nikt tam nikogo pod pistoletem nie trzyma.

Akurat pana Piwowskiego, ale nich będzie. ;)

Umbra
05-08-2011, 13:33

To był chyba nie był Hemingway.

Majek
05-08-2011, 13:38
Akurat pana Piwowskiego, ale nich będzie. ;)Orzeszku... :oops: :p

!AGresT
05-08-2011, 13:42
To był chyba nie był Hemingway.

Podoba mi się to zdanie.

Faktycznie, jak zauważył Ekonet, pomyliłem pisarzy.

ekonet
05-08-2011, 15:13
Faktycznie, jak zauważył Ekonet, pomyliłem pisarzy.
Dawno temu w gazecie ukazała się notatka na temat pogody, o treści mniej więcej takiej: "Wczoraj na Podhalu szalał straszliwy orkan". Nazajutrz ukazała się następna: "Oświadczam, że nie szalałem. Władysław Orkan". ;)

Janusz Kat
15-08-2011, 16:28
Podasz informację- źle, nie podasz jeszcze gorzej....Ale do rzeczy, jak dla mnie imprezka była super. W sumie ponad 200 zdjęć, jednak na dzień dzisiejszy nie mam czasu, aby przesiać "ziarno od plew" A tak swoją drogą to impreza była reklamowana również na TVP1 w piątek rano. Tyle co ja zauważyłem. Co do imprezy co roku to ciężko się na chwilę obecną wypowiadać, bo to dopiero II edycja, ale sądząc po zainteresowaniu jak i działaniach Mazdy (http://www.mazda-elk.pl) to w przyszłym roku powinna być III Edycja, na którą się z góry piszę....