Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Niebyt
Motorniczy
03-08-2011, 02:16
.
http://img600.imageshack.us/img600/1349/img0236copy02.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/600/img0236copy02.jpg/)
Canon EOS 600
przeterminowany negatyw marketowy marki "Lidl"
filtry Cokin .
Pozdrawiam
Straszna jakość, kadr sie broni ale zdjecie jako całość już nie.
Motorniczy
03-08-2011, 02:26
Straszna jakość, kadr sie broni ale zdjecie jako całość już nie.
co konkretnie masz na mysli mowiac o jakosci ?
co konkretnie masz na mysli mowiac o jakosci ?
Mam na myśli to, że brak tu jakiegokolwiek detalu.
Motorniczy
03-08-2011, 03:19
Mam na myśli to, że brak tu jakiegokolwiek detalu.
No to jest dobrze bo robilem to przez filtry , czyli tak ma byc .Swoja droga to widac, ze nie chodzi tu o "zyletke" .
No to jest dobrze bo robilem to przez filtry , czyli tak ma byc .
Nie, tak ma nie być, co z tego, że robiles przez filtry ?
Inna sprawa to taka że Cokin jest strasznie syfiasty jessli chodzi o jakość.
Motorniczy
03-08-2011, 03:34
Nie, tak ma nie być, co z tego, że robiles przez filtry ?
Inna sprawa to taka że Cokin jest strasznie syfiasty jessli chodzi o jakość.
Wlasnie tak ma byc , na przeterminowanym negatywie, przez filtry systemu Cokin ale w tym przypadku robione przez siebie samego , rozbalansowane, kolorowe, brzydkie (jak komus sie nie podoba to brzydkie) i na koncu inaczej wolane . Jest brzydko , jest fajnie , czyli efekt osiagniety :) ja sie ciesze niczym przedszkolaczek .
Wlasnie tak ma byc , na przeterminowanym negatywie, przez filtry systemu Cokin ale w tym przypadku robione przez siebie samego , rozbalansowane, kolorowe, brzydkie (jak komus sie nie podoba to brzydkie) i na koncu inaczej wolane . Jest brzydko , jest fajnie , czyli efekt osiagniety :) ja sie ciesze niczym przedszkolaczek .
Aha, to pozostaje tylko pogratulować ;)
Motorniczy
03-08-2011, 03:38
Aha, to pozostaje tylko pogratulować ;)
Zawsze czuje ulge gdy wychodze poza kanony.
zawsze czuje ulge gdy wychodze poza kanony.
:d :d :d
Zawsze czuje ulge gdy wychodze poza kanony.
Tutaj raczej stworzyles nowy kanon, swoja droga tylko pogratulowac jesli efekt zamierzony i w pelni czujesz sie spelniony.
Sebastianito
05-08-2011, 13:00
Trafiłeś chyba z tym zdjęciem w nieodpowiednie miejsce... a dlatego, ze to forum jest przesiąknięte technicznymi detalami i trzeba się trzymać określonych zasad aby "zaistnieć"... a ty tutaj po prostu bruździsz :) Sam powoli zaczynam zabawę z filmami (wiem, wiem, zarzekałem się, ze jestem cyfrowy od A do Z ale ludzie się zmieniają), Ogolnie do zdjecia jestem na TAK chociaz jedno male ALE... Przyciemnil bym nieco niebo.... na druku możne wyjść biała plama... ot i tyle...
Motorniczy
05-08-2011, 14:29
Trafiłeś chyba z tym zdjęciem w nieodpowiednie miejsce... a dlatego, ze to forum jest przesiąknięte technicznymi detalami i trzeba się trzymać określonych zasad aby "zaistnieć"... a ty tutaj po prostu bruździsz :) Sam powoli zaczynam zabawę z filmami (wiem, wiem, zarzekałem się, ze jestem cyfrowy od A do Z ale ludzie się zmieniają), Ogolnie do zdjecia jestem na TAK chociaz jedno male ALE... Przyciemnil bym nieco niebo.... na druku możne wyjść biała plama... ot i tyle...
Ja doskonale o tym wiem , zaistniec ? mnie to nie dotyczy a co do samego zdjecia to wiele mozna by tutaj zmienic :) i fotografie wykonalem jakies ok 8 lat temu . Pozdro i dzieki:)