PDA

Zobacz pełną wersję : Jakim programem może być zrobiona ta prezentacja?

prz3mo
02-08-2011, 14:05
Jak w temacie:

http://vimeo.com/25859240

Piotr Szmidt
02-08-2011, 14:13
w iwork pod maca masz taki program do robienia prezek. wydaje mi sie ze to wlasnie nim jest zrobione.

prz3mo
02-08-2011, 14:15
w iwork pod maca masz taki program do robienia prezek. wydaje mi sie ze to wlasnie nim jest zrobione.

hmm... A pod Win jest jakiś soft, który oferowałby podobne efekty?

Erie
02-08-2011, 14:19
mnie kiedyś uczono, że nie należy przesadzać z ilością typów przejść w jednej prezentacji, ale biorąc pod uwagę ostatni trend jaki widzę w różnych prezentacjach (od biznesowych, przez naukowe aż do czysto rekreacyjnych) tzw a'la C.S.I. to może i jestem staroświecki

i tylko teraz nie wiem czy to przezentacja ze ślubu czy prezentacja możliwości programu w zakresie dostępnych przejść miedzy fotkami :(

prz3mo
02-08-2011, 14:21
mnie kiedyś uczono, że nie należy przesadzać z ilością typów przejść w jednej prezentacji, ale biorąc pod uwagę ostatni trend jaki widzę w różnych prezentacjach (od biznesowych, przez naukowe aż do czysto rekreacyjnych) tzw a'la C.S.I. to może i jestem staroświecki

i tylko teraz nie wiem czy to przezentacja ze ślubu czy prezentacja możliwości programu w zakresie dostępnych przejść miedzy fotkami :(

Zgadza się, w tej akurat prezentacji ktoś przesadził, ale są tam fajne efekty przejść, dlatego pytałem o soft którym to zrobiono :)

sinner
02-08-2011, 18:01
ciężko wyczuć chyba widziałem podobne w Imaginate i 3D Album ale pewnie było to robione czyś innym

Pchelek
02-08-2011, 20:50
dvd photo slideshow, może nie ma takich bajeranckich przejść ale do prostych zastosowań wystarczy