Zobacz pełną wersję : przegródki do troby/plecaka
jak w temacie nie wiecie gdzie można dostać same przegródki??
też by mi sie przydały :)
można kupić np. Kata Modi-Verse Kit, ale to drogie jest
niektórzy użytkownicy kupują np. tanie plecaki foto w hipermarketach (firmy no-name za np. 30-50 zł) i wyjmują przegródki z nich
ktoś kiedyś tu obszywał karimatę jakimś nylonem...
ktoś kiedyś tu obszywał karimatę jakimś nylonem...
można i tak, ale... trzeba umiec szyć :D, a nie tylko wbijać sobie igły w paluchy :), dodatkowo trzeba doszyć rzepy (kolejne pokłute paluchy) - ech... masakra ;)
pamiętam że sto lat temu na forum kkm ktos wyhaczył jakąś polską firmę szyjącą plecaki foto
kojarzę, że zachwalali stosunek jakości do ceny i chyba nawet jakieś grupowe zamówienie zrobili
podejrzewam, że można by się tam dogadać i pewnie niedrogo kupić
aaa już wiem jpa, zaraz pośle do nich zapytanie
tbogdanowicz
03-08-2011, 06:46
Jeśli uzyskasz jakąś odpowiedź to podziel się tutaj. Ja też bym coś takiego chciał. Gdyby zebrać kilka osób to może coś ciekawego by z tego wyszło?
Ja kupiłem karimatę, rzepy i przy pomocy materiału, którego parę metrów leżało w domu, zrobiłem wkład do dolnej komory trekingowego campusa 45L . Wkład taki, by pasował do komory, a przegródki na wzór tych, które są w mekko c45.
kurcze niestety, nawet zbiorowe zamówienie zlewają ciekawe czemu? czyżby nie produkowali w polsce tylko sprowadzają? szyć mi się nie uśmiecha :) a torby specjalnie nie będe dla przegródek kupował
kurcze niestety, nawet zbiorowe zamówienie zlewają ciekawe czemu? czyżby nie produkowali w polsce tylko sprowadzają? szyć mi się nie uśmiecha :) a torby specjalnie nie będe dla przegródek kupował
Bo to następna "polska" firma tylko z nazwy. Robote odwalaja małe zwinne chińskie rączki.
Mozna jeszcze inserty same zakupić. Domke... Zawsze to jakaś alternatywa.
no domke fajne cene przeboleje... ino gdzie w polsce/krakowie?
allegro, nick dobrzyn albo jakoś tak.
allegro, nick dobrzyn albo jakoś tak.
Dokładnie-dobrzyn8. Kupowałem u niego już kilka rzeczy i rzetelny gość. Do tego można się doradzić itp. Ma doświadczenie i wie co sprzedaje. Możliwe, że inne firmy też coś takiego posiadają a taniej ? W tej chwili nie przypominam sobie (Mekko?...?)
Powodzenia.
Na ten czas dobrzyn8 żadnych przegródek nie oferuje
Na ten czas dobrzyn8 żadnych przegródek nie oferuje
Rozmawiałeś z nim osobiście ? Przynajmniej kiedyś można było zamawiać inne, nie obecne na allegro rzeczy. Jako, że sprowadzane z US więc mówił szczerze ile to może potrwać i po sprawie.
Cześć wszystkim,
Mogę Wam zaoferować oryginalne przegródki Lowepro, od małych do dużych :).
Jedyny koszt jaki trzeba by ponieść to wysyłka.
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany proszę o kontakt na prv.
Pozdrawiam,
http://shop.ebay.com/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=camera+bag+insert&_sacat=See-All-Categories
no fajne rzeczy tylko nie każdy jest na ebay...