Zobacz pełną wersję : Asystent w studio / plenerze / podczas fotografowania ślubu - Warszawa
Witam!
Z racji tego, że od października zaczynam w Warszawie studia i mam już stancję, chętnie pomogę doświadczonym fotografom z Warszawy podczas ich sesji - chociażby trzymanie blendy lub noszenie sprzętu :D mam nadzieję, że dzięki temu ja coś wyniosę i czegoś się nauczę, a zarazem komuś pomogę w miarę możliwości :)
Pozdrawiam
Michał
Zaraz się dowiesz że jesteś niezłym jeleniem, gdyż za każdą pracę trzeba sie spodziewać zapłaty...
stachu321
01-08-2011, 22:55
Bo niestety inaczej człowiek nie jest w stanie się wybić nie robiąc z siebie jelenia. Przykre, ale prawdziwe. Powodzenia i sorry za offtopic.
Ja nie mówie że źle robi. Wcale też nie uważam że jest jeleniem.
Taka refleksja po kilku wątkach tutejszych...
Ja nie mówie że źle robi. Wcale też nie uważam że jest jeleniem.
Taka refleksja po kilku wątkach tutejszych...
E tam, niedawno byl podobny watek zdaje sie ze z Krakowa i warszawiacy tez chcieli miec darmowego asystenta, juz maja :wink:
Piotr Szmidt
02-08-2011, 00:10
A ja z checia bym czlowieka przygarnal. Co prawda nie zaplace, bo nie mam z czego. Miec pomoc fajna sprawa, a i zawsze jak sie to mów "co dwie glowy to nie jedna" - ale i z jedna da sie obejsc. Ale prawda jest tak ze gdyby wiecej osob przygarnialo ludzi to napweno poziom fotografii by sie podniosl.
Prawda jest jednak taka ze Polacy zazdrosnie chronia swoja "wiedze" mimo ze 90% ludzi na tym forum to amatorzy pelna geba. AMATORZY???!?!!? TAK bo ile osob moze sie przyznac ze fizycznie utrzymuje sie z fotografii? Pewnie po kilka osob z kazdej kategorii robionych zdjec. A mimo wszystko nie chcemy sie dzielic wiedza... ot co. Takie psy ogrodnika z nas :)
A ja wcale nie oczekuję zapłaty :) jak na razie zależy mi na tym żeby się czegoś nauczyć i nabrać doświadczenia ;)
Piotr Szmidt
02-08-2011, 08:03
to wpadnij kiedys do mnie :)
Sapphiron
02-08-2011, 10:44
Również zapraszam. Możliwe że przez cały wrzesień będę obstawiał studio w Warszawie i będę potrzebował technicznego :)
dzięki! Jutro się odezwę! :D