Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Black Cuillin
Szkocji ciąg dalszy, tutaj warunki były trudne choć widok przedni - czy dało się coś z tego poprawnie przekazać, oceńcie:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.psybient.eu/foto/blackcuillin.jpg)
Bartekkw
29-07-2011, 09:46
Miejsce niewątpliwie fajne....szum jednak trochę uroku odbiera tej focie. Zdjąłbym też te niebieskości z górek, no chyba że zależało Ci na perspektywie powietrznej ;)
Ciekawie się działo w oddali, szum pewnie wyszedł po ostrzeniu, uwidoczniła się jeszcze beczka na wodzie :-) ogólnie fota podoba mi się :-)
Ciekawie się działo w oddali, szum pewnie wyszedł po ostrzeniu, uwidoczniła się jeszcze beczka na wodzie :-) ogólnie fota podoba mi się :-)
Podpisze sie i mi tez sie bardzo podoba!
Dzięki za uwagi, N18-200 starał się jak mógł, ale na dłuższym końcu przy takich warunkach słabnie :)
Kadr bardzo dobry z uwagami jak wyżej.Pozdrawiam
(...) uwidoczniła się jeszcze beczka na wodzie (...)
Raczej poduszka ;)
Zdjęcie fajne, widok bez dwóch zdań piękny. A gdyby kadrować bez wody na pierwszym planie?
Pozdrawiam.
Uwagi o szumie "w szumie" słuszne ;)
Choć oczywiście nie odbierają przyjemności podziwiania widoków Szkocji. Chętnie bym poczytał relację z tej wyprawy. Nie daj się prosić i skrobnij coś :)
Chętnie bym poczytał relację z tej wyprawy. Nie daj się prosić i skrobnij coś :)
Myślałem o tym, tylko nie byłem pewien, czy to kogoś zainteresuje - wyprawa dosyć ekstremalnie rowerowa z nastawieniem na odludzie :)
krokus66
30-07-2011, 18:27
Miejsce niewątpliwie fajne....szum jednak trochę uroku odbiera tej focie. Zdjąłbym też te niebieskości z górek, no chyba że zależało Ci na perspektywie powietrznej ;)
Te niebieskości ja odbieram jako perspektywę powietrzną. Mam wrażenie, że czasami za bardzo z tym wszystkim niektórzy walczą. Wody bym nie ucinał.
Zdjęcie bardzo ładne.
Ładny obrazek, szum tylko troszkę odbiera uroku.
O stronie technicznej powiedziano ;)
A od siebie powiem, że się podoba :D
Myślałem o tym, tylko nie byłem pewien, czy to kogoś zainteresuje - wyprawa dosyć ekstremalnie rowerowa z nastawieniem na odludzie :)
Zainteresuje a jakże, wrzuć coś do działu turystyka fotograficzna :) Chciałbym jeszcze raz pojechać do Szkocji i każda informacja szczególnie o tych bardziej odludnych miejscach na północnym-zachodzie będzie bardzo przydatna.