ESOX
27-07-2011, 22:59
Mimo, iż przewinęło się trochę temtów o matówce, katz eye, manulanym ostrzeniu itp. Trochę poczytałem to opinie są bardzo rozbieżne. I nie tylko w temacie: made in china kontra katz eye. Ale to, że przy tym samym produkcie jedni są zadowoleni, że wszystko działa jak działało a dodatkowo wspaniale się ręcznie ostrzy - inni piszą, ze szwankuje AF tzn pomiar światła - pomyłki, różnice w grubości matówki, że nie równo, że paprochy.. itp.
Kupiłem jakiś czas temu falcona 85 1,4. Szkiełko super. Ostre, kolorki wszystko oki...tylko ostrzenie upierdliwe.
Na razie ostrze przez Lv - daje radę - lepiej niż zielona kropka. Myślę jednak o zmianie matówki.
Proszę niech napiszą Ci, którzy zmienili matówki pod manualne szkła i są zadowoleni z ich działania - manualne ostrzenie i praca AF. Jaka firma?, model?, jak działa w porównaniu z poprzednią matówką? itp. Będę wdzięczny za pomoc, za Wasze opinie.
Kupiłem jakiś czas temu falcona 85 1,4. Szkiełko super. Ostre, kolorki wszystko oki...tylko ostrzenie upierdliwe.
Na razie ostrze przez Lv - daje radę - lepiej niż zielona kropka. Myślę jednak o zmianie matówki.
Proszę niech napiszą Ci, którzy zmienili matówki pod manualne szkła i są zadowoleni z ich działania - manualne ostrzenie i praca AF. Jaka firma?, model?, jak działa w porównaniu z poprzednią matówką? itp. Będę wdzięczny za pomoc, za Wasze opinie.