PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Loty odwołane.....

ART69
26-07-2011, 19:50
......kolejny kadr z Szybowcowej. Opinie mile widziane :-)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/836/dsc0359le.jpg/)

PABLOOK
26-07-2011, 21:22
Jak nie latają, to można śmiało się położyć i z zimnym w kufelku zafundować sobie troszkę relaksiku ;).

ostrytux
26-07-2011, 21:28
Jak nie latają, to można śmiało się położyć i z zimnym w kufelku zafundować sobie troszkę relaksiku ;).
Dokładnie :D
Arturze co Ty miałeś pole namiotowe na tej Szybowcowej czy jak?
Takie skarby dookoła z wszystkimi dobrodziejstwami min. Karkonosze, Izery, Rudawy Janowickie a Ty w Kaczawskich na Szybowcowej zamieszkałeś ;)

ART69
26-07-2011, 21:59
Dokładnie :D
Arturze co Ty miałeś pole namiotowe na tej Szybowcowej czy jak?
Takie skarby dookoła z wszystkimi dobrodziejstwami min. Karkonosze, Izery, Rudawy Janowickie a Ty w Kaczawskich na Szybowcowej zamieszkałeś ;)

Byłem u rodziny w Jeżowie Sudeckim z moją rodzinką,więc na foty za dużo czasu nie miałem :-( a do Szybowcowej to rzut beretem :-) Mam kadry z Perły Zachodu i zapory w Pilchowicach, czekają na obróbkę :-)

ostrytux
26-07-2011, 22:17
Byłem u rodziny w Jeżowie Sudeckim z moją rodzinką,więc na foty za dużo czasu nie miałem :-(
Jasne wiem jak jest.
Niemniej wschody dość wcześnie, wiec po cichu w nocy myk z wyrka w brykę i na wschód, wracasz po cichutku rano śniadanko w kuchni przygotowujesz, Rodzinka wstaje na gotowe i Ty zadowolony bo byłeś rano na fotach i Rodzinka szczęśliwa po śniadanko podane a i Twoją nieobecność przespała i nie zauważyła ;) :D
No ale wiem że trzeba być trochę wariatem żeby takie rzeczy robić :D

Greg77
26-07-2011, 22:20
Jasne wiem jak jest.
Niemniej wschody dość wcześnie, wiec po cichu w nocy myk z wyrka w brykę i na wschód, wracasz po cichutku rano śniadanko w kuchni przygotowujesz, Rodzinka wstaje na gotowe i Ty zadowolony bo byłeś rano na fotach i Rodzinka szczęśliwa po śniadanko podane a i Twoją nieobecność przespała i nie zauważyła ;) :D
No ale wiem że trzeba być trochę wariatem żeby takie rzeczy robić :D

Hehe, tak jak ostry mowi, rano po cichu, wracasz wczesnie do domu i nawet nie zauwaza twojej nieobecnosci:D
Zdjecie skomentuje po powrocie do domu;)

ostrytux
26-07-2011, 22:29
Hehe, tak jak ostry mowi, rano po cichu, wracasz wczesnie do domu i nawet nie zauwaza twojej nieobecnosci:D
Sorki za OT ale z tym wyjściem to może być różnie i tu zapodam kawał:

Fotograf umawia się z kolegami na poranny plener.
Wstaje w nocy, ubiera się, wychodzi z domu, a tam ulewa z silnym wiatrem.
Spogląda w niebo i mruczy do siebie: "Nie, kurczę, daruję sobie dzisiaj, światła na bank nie będzie".
Wraca do domu.
Rozbiera się cichutko, z ulgą wsuwa pod kołdrę i przytula się do śpiącej tyłem do niego żony.
Żona pyta:
- To Ty?
- To ja - odpowiada fotograf.
- Zmarzłeś?
- Zmarzłem.
- No widzisz, a ten idiota pojechał fotografować.

ART69
26-07-2011, 22:30
Sposób warty przetestowania :mrgreen: tylko mieć siłę tak rano w urlop wstać :-) a kawał przedni :-)

Greg77
26-07-2011, 22:33
Sposób warty przetestowania :mrgreen: tylko mieć siłę tak rano w urlop wstać :-)

Arturze, chcesz zdjecia to sie poswiecasz, kiedy bedziesz wstawal jak do pracy chodzisz i masz dzien zeby odespac, czy jak mozesz sie lenic? Ja wstaje tak i tak:D
A zdjecie juz widzialem na innym portalu.....nie za jasna ta podloga?

jacekz40
26-07-2011, 22:36
Faktycznie, kadr ok ale gdzie te góry Arturze? ;) :mrgreen:
Ja mogę wstawać o 2-giej w nocy na z góry zaplanowany plenerek ale na urlopie to faktycznie wyzwanie ponad siły :)

ART69
26-07-2011, 22:37
Arturze, chcesz zdjecia to sie poswiecasz, kiedy bedziesz wstawal jak do pracy chodzisz i masz dzien zeby odespac, czy jak mozesz sie lenic? Ja wstaje tak i tak:D
A zdjecie juz widzialem na innym portalu.....nie za jasna ta podloga?

Grześ tak myślałem, że będą wątpliwości co do pierwszego planu :-) poprostu w tym momencie słoneczko znalazło sobię dziurę w chmurach i oświetliło tylko pierwszy plan, stąd taki kontrast między planami :-)

Bartekkw
27-07-2011, 09:56
No dość przyjemnie wyszło - letnio i leniwie :)
A po kawale Ostrego to już tym bardziej teraz rano na foty nie wstane ;)