PDA

Zobacz pełną wersję : Anata Gallery



Marcin Borkowski
26-07-2011, 13:23
Witam, miał ktoś z nimi coś wspólnego?
Dostałem dziś od nich maila o treści:

"Thank you for reading this e-mail. We are currently looking for artist to participate in our upcoming online exhibition.
One of our staff member came across your artwork online and we would like to invite you to participate. Please visit the following link to read more about our gallery and the detail of this exhibition."

Z tego co zrozumiałem chcą aby moje zdjęcie ukazało się na ich internetowej wystawie.
Ale mój Angielski nie jest na tyle dobry aby dokładnie zrozumieć tego co jest napisane na ich stronie w zakładce najbliższej "wystawy"

link: http://www.anatagallery.com/#!sign-up

I pytanie do was drodzy forumowicze, mieliście z nimi jakiś kontakt? Co tam jest konkretnie napisane? Są tu jakieś haczyki? Opłaca się?

Jędrula
26-07-2011, 14:05
Masz 40$ wpisowego?

Marcin Borkowski
26-07-2011, 14:45
acha, to zmienia postać rzeczy
jak mówiłem nie znam za dobrze Angielskiego więc zadałem pytanie :)

Kordian d70
26-07-2011, 14:55
dodam jeszcze, że musisz się zapisać do 1 sierpnia ;-)

potem wysyłasz 3 prace, format jpeg, max 300dpi, nie więcej niż 10MB.

Marcin Borkowski
26-07-2011, 15:05
ale zrezygnuję z tego, skoro mam zapłacić im 40$ :)
dzięki za pomoc

Andy_O
26-07-2011, 15:27
Odpowiedz im, że masz lepsza propozycję: Ty umieścisz ich zdjęcia w swojej galerii za 30$ :-)

Marcin Borkowski
26-07-2011, 16:26
XD