Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] [mihow] Ducks in the water...
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2011/07/kaczki_w_wodzie-1.jpg
źródło (http://www.bla-art.pl/galerie/rozne/kaczki_w_wodzie.jpg)
Jako, że napisanie, iż ostrości brakuje tej fotografii, będzie wielkim fo pa z mojej strony - ujmę to tak - mnie to nie przekonuje.
Do znawców fotografii wyjaśniam - zdjęcie jest ostre, ale jest ustawiony długi czas ekspozycji...
Do znawców fotografii wyjaśniam - zdjęcie jest ostre, ale jest ustawiony długi czas ekspozycji...
Zaczepista odpowiedź!!! :lol: Czy Ty tak na poważnie? :lol:
...dobrze, że jest tytuł, przynajmniej wiadomo o co chodzi
Kordian d70
26-07-2011, 15:04
ha, ha, ha następnym razem skorzystaj z jakiegoś filtra ND, będziesz mógł dłużej naświetlać;-)
evilseed
26-07-2011, 15:12
Dawno się tak nie uśmiałem, dzięki :D Poprawiłeś mi humor :mrgreen: :lol:
Chyba zbyt wyszukane jak na mój ubogi gust..... ;)
nie no wszystko fajnie i w ogóle ihahaha...tylko, że to nie się znalazło jednak w "foto-żarcie", a ja osobiście za śmietnikami nie przepadam
no to mnie też ta fotka nie trafia
nie no wszystko fajnie i w ogóle ihahaha...tylko, że to nie się znalazło jednak w "foto-żarcie", a ja osobiście za śmietnikami nie przepadam
Troszkę więcej pokory kolego a swoje frustracje emocjonalne zachowaj dla siebie... Wystarczyło napisać, że Ci się nie podoba, a jeżeli to co napisałeś to wszystko na co Cię stać to mogę Ci tylko współczuć...
Zaczepista odpowiedź!!! :lol: Czy Ty tak na poważnie? :lol:
Chciałem po prostu wyjaśnić o co chodzi, bo Twoja wypowiedź była niestety mało zrozumiała dla mnie i nie wiedziałem, czy faktycznie nie widzisz tam ostrości, czy jaja sobie robisz...
judith_manson
28-07-2011, 22:52
jak dla mnie to do kategorii 'inne'
jest wiecej w tym artyzmu niz naturalnosci.
Marcin Borkowski
28-07-2011, 23:06
a mi to się podoba i 'pii' mnie obchodzi co myślą inni :)
Troszkę więcej pokory kolego a swoje frustracje emocjonalne zachowaj dla siebie... Wystarczyło napisać, że Ci się nie podoba, a jeżeli to co napisałeś to wszystko na co Cię stać to mogę Ci tylko współczuć...
chyba nie zrozumiałeś przekazu, chodziło o zaśmiecanie wątku komentarzami, które w foto- żarcie są ok, w tej kategorii nie bardzo. I nic do tego mój gust nie miał. A co do podobania lub nie wyraziłem się w pierwszym poście, pewnie też niejasno, więc tłumaczę...nie zrozumiałem przekazu, więc dobrze, że jest tytuł, bo przynajmniej wiem o co chodzi.
chyba nie zrozumiałeś przekazu, chodziło o zaśmiecanie wątku komentarzami, które w foto- żarcie są ok, w tej kategorii nie bardzo. I nic do tego mój gust nie miał. A co do podobania lub nie wyraziłem się w pierwszym poście, pewnie też niejasno, więc tłumaczę...nie zrozumiałem przekazu, więc dobrze, że jest tytuł, bo przynajmniej wiem o co chodzi.
Mogłeś zacytować - wiedziałbym, że nie chodzi o moję przepiękne zdjęcie :D
mogłem...mea culpa, że tego nie zrobiłem...a i trochę w tym winy forum, cholernie źle się tutaj cytuje. Najważniejsze, że się wyjaśniło :)