PDA

Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Ivana - Slowacja - zapowiedz

Matteo
25-07-2011, 22:45
Witam,
Chcialbym przedstawic jedno zdjecie z sesji bikini z Ivana.

Jak zwykle zachecam do komentowania.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.matis.i.media.pl/photography/_DSC9479_logo_mini.jpg)

Dzieki!!!

Matteo
26-07-2011, 17:03
No to sie koledzy rozpisali. Chyba na zapowiedzi sie skonczy :-)

Bolo
26-07-2011, 20:40
Koleżanki i koledzy czekają na ciąg dalszy.
Smaku narobiłeś i nic więcej nie pokazujesz - modelka ładna, "tło" ciekawe, przyjemne kolory i światło.

mOSAd
27-07-2011, 02:47
Ogólnie całkiem przyjemnie. Największy zarzut z mojej strony, to już do bólu wypominana przeze mnie nienaturalność. Czasem je nie musi być, czasem nie powinno, a w niektórych momentach by się przydała. Tak jest i tutaj. Chodzi głównie o zwrot i sens zdjęcia. Jak je oglądam, to się zastanawiam, komu ta dziewczyna tak pozuje? Bo, że pozuje to widać. Pewnie na plaży na wprost siedzi jakiś amant. Chętnie zobaczyłbym wersję, w której modelka pozuje dla nas. Dla mnie.
Maskowanie ściemnianych obszarów wokół skał to newralgiczne miejsce. Kadr trochę zbyt centralny. Poza tym bez większych ale. Niezła obróbka, mimo iż nie przepadam za zbyt częstymi i nieuzasadnionymi crossami. Tutaj się bronią. W zdjęciu zabrakło jakiegoś punktu mocniejszego. Akcentu.

Brazmen
27-07-2011, 05:00
A moim skromnym zdaniem amatora zdjecie sie podoba. Modelka ma bardzo ponetne spojrzenie, kolor skory ladny, turkusowe morze dodaje klimatu, jedynie jak kolega wyzej wspomnial za bardzo centralnie, oraz jak dla mnie, kolor wlosow za mocno wtapia sie w niebo .

samson09
29-07-2011, 07:01
Mi najbardziej nie podoba się pogoda. Jak widzę modelkę w bikini to tylko na tle pięknego nieba itd. A tu tak jakoś ponuro mi się wydaje.

Matteo
30-07-2011, 12:47
Bo slonca brak. Pochmorny dzien i tyle :-( A robic trza

prz3mo
30-07-2011, 15:01
Bo slonca brak. Pochmorny dzien i tyle :-( A robic trza

Nie gadaj, tylko wrzucaj kolejne :)