PDA

Zobacz pełną wersję : Hotel, motel Warszawa, okolice kto poleci PLZ?

luxius
25-07-2011, 17:30
Musze się zatrzymać na dwie doby w Warszawie. Z braku czasu nawet nie mam jak szukać miejsca. Nie chciałbvm też wydać zbyt dużo na nocleg. Nie szukam nory, ale też nie luksusów. Może ktoś ma sprawdzone miejsce w stolicy lub pod Warszawą, gdzie można przenocować w miarę przyzwoicie a niekoniecznie drogo? Będę wdzięczny za info.

Syczek
25-07-2011, 18:19
Jadac od strony Katowic przed Nadarzynem masz dwa motele Kot w miejscowości Siestrzeń i George w miejscowości Rusiec. Warunki niezłe i nie jest drogo. Parkingi przy obu ( chyba) strzeżone.

Husky_
25-07-2011, 18:37
W jakiej dzielnicy potrzebujesz zamieszkać?

chomiczkus
25-07-2011, 21:45
Musze się zatrzymać na dwie doby w Warszawie. Z braku czasu nawet nie mam jak szukać miejsca. Nie chciałbvm też wydać zbyt dużo na nocleg. Nie szukam nory, ale też nie luksusów. Może ktoś ma sprawdzone miejsce w stolicy lub pod Warszawą, gdzie można przenocować w miarę przyzwoicie a niekoniecznie drogo? Będę wdzięczny za info.

Warszawa, Al. Krakowska jadac od Katowic/Krakowa po lewej stronie masz Hotel Gordon.
Z tego co wiem to calkiem przyzwite miejsce.

Pozdrawiam
Michal

dusoft
25-07-2011, 22:20
Polecam mały hotelik Amber (http://www.hotelikamber.pl/).
Miałem przyjemność nocować tam - tanio, cicho, przyjemnie :)

luxius
26-07-2011, 10:39
dzięki wszystkim !

W jakiej dzielnicy potrzebujesz zamieszkać?

Aż takiego znaczenia to nie ma. Pracuje w pobliżu Ronda Tybetu i Lubomirskich. Kawałek moge dojechać zawsze.

Dzięki ekonet ortografie:) Masz tyle czasu ?:D

ekonet
26-07-2011, 10:52
Dzięki ekonet ortografie:) Masz tyle czasu ?:D
Czasem coś zauważę. ;)

Kalam
27-07-2011, 13:48
Witam,
a może zamiast hotelu jakis apartament? :) polecam http://pragapartments.pl/
W cenie pokoju hotelowego można mieć mieszkanie do dyspozycji. Dodatkowo można także sesję foto tam zrobić :)
pozdrawiam
Robert

!AGresT
27-07-2011, 23:03
Aż takiego znaczenia to nie ma. Pracuje w pobliżu Ronda Tybetu i Lubomirskich. Kawałek moge dojechać zawsze.

Warszawa to duże miasto jest. Ten kawałek, to może okazać się np. 30 km :)