Zobacz pełną wersję : Swietny freestyle motocyklowy!
Widzialem juz rozne filmiki tego typu, ale ten koles jest przy tym tak naturalny i wyluzowany, ze postanowilem to pokazac;)
vmbZL12EH04
Megazordon
23-07-2011, 18:00
Przepraszam, że się wtrącę z innym fajnym filmikiem, w dodatku nie motocyklowym, ale wydaje mi się, że również jest wart obejrzenia:
http://www.redbull.com/cs/Satellite/en_INT/Video/danny-macaskill-way-back-home-riding-clip-021242928055489
Szkocja mi glowe urywa...ale tam sa widoki!
de Fresz
24-07-2011, 11:05
Filmik całkiem fajny ale gwoli ścisłości to nie jest "freestyle" (bo tak się określa najczęściej podniebnych akrobatów na krossówkach), tylko "stunt".
Filmik całkiem fajny ale gwoli ścisłości to nie jest "freestyle" (bo tak się określa najczęściej podniebnych akrobatów na krossówkach), tylko "stunt".
No tak, Ty jestes bardziej w temacie....
Nie bedzie w temacie ale zobaczcie to!!!!
9vI2ZK1auBc
Whooooooaaaaaa, ale mi sie nogi uginaly jak to ogladalem!!!
no to jak extreme to extreme ;)
http://www.youtube.com/watch?v=fWg_rJfnhiw&feature=related
Przemek Paśnik
24-07-2011, 12:06
Nie bedzie w temacie ale zobaczcie to!!!!
9vI2ZK1auBc
Whooooooaaaaaa, ale mi sie nogi uginaly jak to ogladalem!!!
Srogo, szeroki kąt dodatkowo potęguje wrażenia. Filmik stuntowy - mega pozytywne ADHD :)
Srogo, szeroki kąt dodatkowo potęguje wrażenia. Filmik stuntowy - mega pozytywne ADHD :)
To chyba fish jest, ale niewazne....efekt poraza!
coach_lodz
24-07-2011, 13:44
pod tym filmikiem w górach, zobaczcie jaki jest najwyżej oceniany komentarz ;)
pod tym filmikiem w górach, zobaczcie jaki jest najwyżej oceniany komentarz ;)
:mrgreen:
"pod tym filmikiem w górach, zobaczcie jaki jest najwyżej oceniany komentarz"
A ja bym nie dał rady iść po takiej krawędzi i się nie rozglądać po okolicy przy takich widokach ;)
A tak wracając do filmiku z pierwszego posta, to chyba nasi są też nieźli w te klocki... Gdzieś kiedyś widziałem filmiki. Jeden ponoć nawet startował w jakimś szoł typu "Masz talent", ale go wykluczyli, bo to rzekomo zbyt niebezpieczne było...
de Fresz
25-07-2011, 14:04
To ja dla urozmaicenia dorzucę mojego ulubionego świra motocyklowego, który udowadnia, że grawitacja jest fikcją ;-)
RnGkIL2E9Yc
Uuu... Kółko mu się odlepiło na końcu...
To ja dla urozmaicenia dorzucę mojego ulubionego świra motocyklowego, który udowadnia, że grawitacja jest fikcją ;-)
Bardzo dobrze opanowany ma koles motor....fajnie sie oglada;)
Jest freestyle, jest ryzyko, słychać migawkę - czyli również coś o fotografii... Kurcze, motocykla nie ma, ale co tam...
SI_tn5Qigg0
Jest freestyle, jest ryzyko, słychać migawkę - czyli również coś o fotografii... Kurcze, motocykla nie ma, ale co tam...
Ktos nie zdazyl ze zdjeciem:P No to powtorka:D