PDA

Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] jak z magazyny Quelle

radeko
22-07-2011, 21:12
taki dzisiejszy poranny pstryk.
Zachęcam do komentowania i krytykowania!!

coś się skasowało więc wrzucam jeszcze raz:

https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2011/07/5964692049_9838b5bf8f_z-1.jpg
źródło (http://farm7.static.flickr.com/6027/5964692049_9838b5bf8f_z.jpg)

Przepraszam za zamieszanie

morzon
22-07-2011, 22:00
Niepotrzebnie krzywo...

szymon708
22-07-2011, 22:02
Niepotrzebnie krzywo...

co Ty gadasz!

jest genialnie !

remiksson
22-07-2011, 22:05
Wybacz, ale widzialem niejeden Quelle :) I jesli to zdjecie jest z magazynu to chyba takiego jakie ostatnio spłoneły pod Warszawą, z wietnamską odzieżą dla bazarowych handlarzy :) Sorry za szczerośc :)

Krzywy kadr, za duzo miejsca nad głową, przycięty sweterek na dole, modelka z odrostami... faktycznie Quelle jak ta lala ;)

sowart
22-07-2011, 22:06
Leci w lewo. Poza tym ok jest

morzon
22-07-2011, 22:09
co Ty gadasz!

jest genialnie !

hm?

radeko
22-07-2011, 22:14
Wybacz, ale widzialem niejeden Quelle :) I jesli to zdjecie jest z magazynu to chyba takiego jakie ostatnio spłoneły pod Warszawą, z wietnamską odzieżą dla bazarowych handlarzy :) Sorry za szczerośc :)

Krzywy kadr, za duzo miejsca nad głową, przycięty sweterek na dole, modelka z odrostami... faktycznie Quelle jak ta lala ;)

tytuł zdjęcia jest bardziej na śmiechy niż na serio z tego magazynu. Tym bardziej że jestem totalnym amatorem a podczas tej sesji pierwszy raz użyłem lampy z parasolką.
jeśli chodzi o wietnamski golfik, to jak na dzisiejszą pogodę uważałem, że będzie idealnie się nadawał ale rozumiem, że sie nie podoba.

remiksson
22-07-2011, 22:14
co Ty gadasz!

jest genialnie !

Gdzie???

remiksson
22-07-2011, 22:15
tytuł zdjęcia jest bardziej na śmiechy niż na serio z tego magazynu. Tym bardziej że jestem totalnym amatorem a podczas tej sesji pierwszy raz użyłem lampy z parasolką.
jeśli chodzi o wietnamski golfik, to jak na dzisiejszą pogodę uważałem, że będzie idealnie się nadawał ale rozumiem, że sie nie podoba.

nie nie chodzi o wietnamski golfik :) to raczej aluzja do słowa magazyn :) nie w sensie czasopisma, a w sensie budynku w ktorym cos jest magazynowane ;)

szymon708
22-07-2011, 22:44
ale się czepiliście tytułu! Oceniamy zdjęcie czy głębokie przesłanie jakie niewątpliwie wprowadza dzięki tytułowi ? Sama modelka, poza i kolor jak dla mnie genialnie. Ale wiem, użytkownik ma tylko 29 postów więc jedziemy po nim równo. Już do tego przywykłem na tym forum.

simil
22-07-2011, 23:10
jak dla mnie bardzo fajne :)

remiksson
22-07-2011, 23:15
ale się czepiliście tytułu! Oceniamy zdjęcie czy głębokie przesłanie jakie niewątpliwie wprowadza dzięki tytułowi ? Sama modelka, poza i kolor jak dla mnie genialnie. Ale wiem, użytkownik ma tylko 29 postów więc jedziemy po nim równo. Już do tego przywykłem na tym forum.

No zaraz zaraz. Nie ma dla mnie znaczenia ile kto ma postów, to raz. A dwa jechalem po zdjeciu, bo jest kiepskie z jeszcze kiepściejszym tytułem, a nie po uzytkowniku. Kłania sie czytanie ze zrozumieniem, ale przywykłem juz do jego braku u niektórych z tego forum.

mOSAd
23-07-2011, 06:20
Sądząc po komentarzach, to zdjęcie, które widzę, zostało trochę poprawione. Dla mnie to taki porządny strzał. Bardziej rzemieślniczy, właśnie do jakiegoś pisemka z ciuchami. Minusy to: przeholowana chyba barwa oczu (i spodni tym samym) oraz mocno płaska twarz (prawdopodobnie przez obróbkę) w stosunku do rąk. Ale poza tym nie widzę tu wiele powodów do narzekania. Myślę, że dziewczynie zdjęcie się spodoba(ło).