Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Blotnista droga 2
. Zapraszam teraz . Czy tez bez odzewu ?
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/images/58043658286802770914.jpg)
Chyba tylko 4 x 4 poradziłby sobie w takich warunkach :-) bardzo naturalną kolorystykę uzyskałeś :-)
Chyba tylko 4 x 4 poradziłby sobie w takich warunkach :-) bardzo naturalną kolorystykę uzyskałeś :-)
Staram sie :D jednak chyba las to moj temat :smile:
No faktycznie, bagienko pierwsza klasa ;).
Ciekawe jak Twoje obuwie wyglądało po takim plenerku ;).
A w leśnych tematach chyba czujesz się najlepiej :).
las to moj temat :smile:
Udowodnij... bo tym zdjęciem przynajmniej mnie, nie przekonałeś... Ani swiatła, ani pory, ani klimatu... Ot popadało na leśną drużynę, dobre wb i no more...
Sądzę że 2 x 1 tez by dal radę ;)
Co do foty, jest OK.
Udowodnij... bo tym zdjęciem przynajmniej mnie, nie przekonałeś... Ani swiatła,ani pory, ani klimatu... Ot popadało na leśną drużynę, dobre wb i no more...
I to jest wg mnie to z niczego co mi się podoba , na dobra fotografie nie zawsze działa czas i światło .... najważniejszy jest moment . A resztę trzeba sobie dopowiedzieć . To tak jak malarz maluje obraz dla niego jest piękny a dla większości kicz np. picasso czy on malował pięknie ? ale ludzie kupują za gruba kasę .
Nikonozaur
22-07-2011, 21:52
Chyba tylko 4 x 4 poradziłby sobie w takich warunkach :-) [...]
Nikony z nowych serii mają takie zabawki na wyposażeniu, więc musiał sobie poradzić... ;)
I to jest wg mnie to z niczego co mi się podoba , na dobra fotografie nie zawsze działa czas i światło .... najważniejszy jest moment .
Chcial bym, zeby to mowili pod moimi zdjeciami.....hehe, niestety nie tak to dziala, zeby pokazac cos bez swiatla to trzeba to ubrac w naprawde dobry kadr lub zlapac jakis niesamowity moment.....a tak tworzy sie poprawne technicznie zdjecia, ale bez klimatu, to tak jak na moich ostatnich zdjeciach, niebo super, ale swiatla brak....
Nie powiesz mi, ze tutaj jest jakis wyjatkowy moment albo klimat.
Oczywiscie bez przytykow, moje zdanie o dyskusji;)
np. picasso czy on malował pięknie ? ale ludzie kupują za gruba kasę .
Nie chodzi o piękno... Ale tego samego Ci życzę:) Pozdrawiam
Sądzę że 2 x 1 tez by dal radę ;)
ale na gąsienicach :P
ale na gąsienicach :P
Gdzie tam wystarczą zwykłe szerokie opony z bieżnikiem. To jeszcze nie jest duże błoto. Jedyny problem to czyszczenie wehikułu i ew siebie jak nie dasz rady :D