Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Zachód...
borregaard
20-07-2011, 22:26
....Trzęsacz,para,plaża..:D
Dawno już mnie korciło żeby taki kiczyk popełnić...;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/231/dsc8757o.jpg/)
Pięknie ich sobie ustawiłeś ... :)
Bajerancko jest .
fajnie skomponowany kadr, te postacie dodają duzo uroku temu zdjęciu, chyba troszeczkę ale minimalnie rozjaśniłbym LD :)
Kadr fajny, kolorki i klimacik także :).
Format bardziej panoramiczny też pasujący, jednak ja osobiście kadrowałbym do proporcji 4x6 pozbywając się tym samym pary wychodzącej z kadru. No chyba, że stanowi ona tutaj jakąś ważną część opowieści ;).
No i ten przepał w kanale czerwonym, ech...;).
borregaard
21-07-2011, 09:26
Przepał w kanale czerwonym jest niewidoczny sumarycznie w RGB...;),ale dla dociekliwych...:mrgreen:
Fota była zrobiona bez filtrów,poza UV,więc gdzieś być musi,a gaszenie "ręczne" daje paskudny efekt...;)
Para "wychodząca" niech sobie snuje "opowieść"..:)
Pozdrowionka...:)
Przepał w kanale czerwonym jest niewidoczny sumarycznie w RGB...;),ale dla dociekliwych...:mrgreen:
...
Andrzeju, w tym przypadku posiłkowałem się Twoimi częstymi wypowiedziami na temat przepalikow np.: w kanale czerwonym. Mnie tam one wcale nie przeszkadzają. Normalnym jest, że często po wyostrzeniu, zmiany profilu i wstawieniu taki drobny pik się pojawia. A na tej samej małej wersji przed publikacją go nie ma. Także dociekliwy nie jestem, o czym świadczy emotka na końcu mojego postu.
A kiczyk, jak go sam nazwałeś wielce przyjemny dla mego oka jest :).
Również bardzo serdecznie pozdrawiam i miłego dnia życzę :).
borregaard
21-07-2011, 10:37
Pawle,moje odpowiedzi są zawsze żartobliwe,czasami tylko uszczypliwe i nie brałbym ich całkiem serio...Ja wiem,że zwykle piszę o przepale ...w kanale..:mrgreen:
Miłego dzionka również.:)
Nikonozaur
21-07-2011, 10:47
No ładnie, to ja chciałem, jak przystało na kumpla do Ciebie podjechać w odwiedziny a Ty mi o deszczu jednym cięgiem... A tu proszę jaka piękna pogoda, wolałeś latałeś po wydmach z trzysetką podglądając parki na plaży jakby jakiś, nie przymierzając paparazzi... :mrgreen:
Owszem, PAPA to Ty już jesteś i słoneczko na focie również RAZ(Z)I więc nawet się to składa w logiczną całość... :D
Dobrze pod każdym względem - przyjemne w odbiorze - podoba sie :)
borregaard
21-07-2011, 11:05
No ładnie, to ja chciałem, jak przystało na kumpla do Ciebie podjechać w odwiedziny a Ty mi o deszczu jednym cięgiem... A tu proszę jaka piękna pogoda, wolałeś latałeś po wydmach z trzysetką podglądając parki na plaży jakby jakiś, nie przymierzając paparazzi... :mrgreen:
Owszem, PAPA to Ty już jesteś i słoneczko na focie również RAZ(Z)I więc nawet się to składa w logiczną całość... :D
Jędruś,słonko to było wieczorem dnia pierwszego i następny dzień ,potem lało....się..;) :mrgreen:
jacekz40
21-07-2011, 15:20
Andrzej kiczyk morski jak ta lala :) tylko nie wiem czy to ja tylko tak mam ale na piasku widzę trochę kostropatowości ;) (słowo pewnie Ci znane)
Bartekkw
21-07-2011, 21:41
dobrze poukładane - i kolor tyż OK
Zgadzam się z PABLOOK, też bym się pozbył tej dwójki z lewej strony :)
A zdjęcie bardzo przyjemne, dawno mnie nad morzem nie było.
Pozdrawiam Mirek
Ładnie uchwycone , podoba się :)