Zobacz pełną wersję : Fiat Punto
aRt luŹny fRytek
20-07-2011, 12:20
Cześć :)
Taki jeden
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img197.imageshack.us/img197/7558/dsc0064.png)
Co myślicie o tym?
Pozdrawiam
Przed wstawieniem na otomoto.pl powinieneś zmniejszyć "wagę" fotki :razz:
aRt luŹny fRytek
20-07-2011, 14:35
Ehh czyli tylko na allegrowate się nadaje?
Ktoś może coś jescze doda?
puchbeary
20-07-2011, 14:42
Ja - uważam, że sarkazm kolegów jest w tym przypadku uzasadniony. Pstryknąłeś foto w mocnym oświetleniu nie zwracając zupełnie uwagi na to jak światło ogarnia cały obiekt. Masa refleksów, odbić i niedoświetleń. I co najważniejsze - otoczenie i tło to dramat ! Uważasz, że zardzewiała siatka z tabliczką zakładu wodociągowego, porośnięta bluszczem to dobre tło dla fajnego autka ? A chodnik z krzywym krawężnikiem odpowiednio eksponuje felgi ? Wybacz kolego - z cala sympatia - zdjęcie do kosza.
ała, to nie jest dobre :(
aRt luŹny fRytek
20-07-2011, 23:01
Dzięki za zainteresowanie :p
Dobrze znać opinie ludzi bo można z ich strony spojrzeć na zdjęcie czyli waszej.
Login z całą szczerością - ukazał się uśmiech na mojej twarzy po przeczytaniu twojej wypowiedzi. Dobre uwagi, najbardziej przydatna wypowiedź, przyjmę ją do serca i będę dalej temat motoryzacyjny rozwijał bo jednak to lubię.
Pozdrawiam wszystkich :)
Auto jest brudne (szyba przednia) rzuca się od razu w oczy, za szybą reklama firmy ochroniarskiej. Auto zaparkowałeś pod domem, na krawężniku. Zdjęcie zrobione w ostrym świetle, pełno odbić na szybach i karoserii, przydałby się polar. Zdjęcie krzywe. Kosz.
aRt luŹny fRytek
21-07-2011, 14:23
Teraz widzę te rzeczy. Szczególnie z tą firmą ochroniarską. Muszę bardziej przemyśleć wszystko jednak za nim coś ustrzelę.
Fotkom samochodowym moim zdaniem dobrze robi mała GO tła :) Nie wiem czy masz w zestawie, ale jakiś obiektyw ze światłem 2.8 super się do tego nada, a jak masz jakiś kit-owy 18-105 czy coś tego pokroju to na duzych ogniskowych też ten efekt uzyskasz ;) powodzenia i czekamy na nowe foty ;)