Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Znaleziony aparat w Chorwacji

Wojteksw
17-07-2011, 12:55
Uwaga! Czy Ktoś z naszych koleżanek, kolegów nie zgubił aparatu fotograficznego w Chorwacji w okolicach jez. Plitwickich. Jest ten temat na Cro http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=33621&postdays=0&postorder=asc&start=0

freefly
17-07-2011, 14:04
Mam prośbę. Nie życzę sobie, żeby ktokolwiek z moich rodaków, gdy znajdzie jakąś moją własność, nie ruszał jej z miejsca, gdzie ją znalazł.:wink:
Ostatnio zgubiłem (zostawiłem) okulary przeciwsłoneczne ( cały rok na zbierałem, więc tanie nie były:mrgreen:). Dzięki temu, że nie trafił się jakiś znalazca "uczynnik", okulary znalazłem na drugim dzień (leżały sobie) w miejscu, gdzie je "zgubiłem". Gdyby uczciwy znalazca je znalazł, prawdopodobnie nigdy by nie trafiły do mnie z powrotem. Pewnie pisałby informacje na forach , o istnieniu których nie mam nawet pojęcia. A same okulary na nic by mu się na nic nie przydały, ponieważ szkła przeciwsłoneczne były w fabryce zrobione na zmówienie z - 1.5 dioptri.

ekonet
17-07-2011, 14:21
Nie życzę sobie, żeby ktokolwiek z moich rodaków, gdy znajdzie jakąś moją własność, nie ruszał jej z miejsca, gdzie ją znalazł.
Hmmm. A o co właściwie Ci chodzi? Bo z tego zdania wynika niezbicie, że żądasz, aby ruszać tę Twoją własność z miejsca znalezienia.

amirez
18-07-2011, 10:59
Mam prośbę. Nie życzę sobie, żeby ktokolwiek z moich rodaków, gdy znajdzie jakąś moją własność, nie ruszał jej z miejsca, gdzie ją znalazł.:wink:

Minus+minus=plus. Zaprzeczenie zaprzeczenia. Błąd semantyczny. Kolega Modzio ma rację.
Np. znalazłem D3. Zostawiłem. Po godzinie aparatu nie było. Chyba nie wszyscy czytają forum. ;)