Zobacz pełną wersję : Warsztaty e-cyfrowe w Poznaniu - ktoś się wybiera
Właśnie okazało się, że moja żona zgłosiła mnie na warsztaty krajobrazowe w Poznaniu organizowane w sobotę 16.07 (czyli jutro). Co dziwniejsze załapałem się - jednak żona do dobra rzecz ;-)
Pytanie czy ktoś jeszcze z forum będzie na tych warsztatach? Chętnie bym się podpiął pod pod jakąś osobę/grupę, żeby na warsztatach raźniej było.
Właśnie okazało się, że moja żona zgłosiła mnie na warsztaty krajobrazowe w Poznaniu organizowane w sobotę 16.07 (czyli jutro). Co dziwniejsze załapałem się - jednak żona do dobra RZECZ ;-)
Pytanie czy ktoś jeszcze z forum będzie na tych warsztatach? Chętnie bym się podpiął pod pod jakąś osobę/grupę, żeby na warsztatach raźniej było.
:mrgreen:
Ja miałem być, ale siostra przełożyła roczek chrześniaka :( Bo na Złombolu byśmy byli w pierwotnym terminie :D Żałuję, a chętny strasznie byłem.
@sote - no co poradzę, że staromodny jestem ;-)
Szkoda, że nikt się nie wybiera - miałem nadzieję, że uda się poznać kilku forumowiczów i przy okazji podpatrzyć trochę kogoś, kto wie co robi ;-)