Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Ognisty port
geralttt
14-07-2011, 13:24
Dzisiaj dla odmiany kiczyk marynistyczny
Port w Husaviku - Islandia.
Ciemno już niemalże było, ale niebo gorzało - nie mogłem nie spróbować :D
Wyskoczyć za miasto bym nie zdążył, a jedyne co przyszło mi do głowy to woda - takie niebo + woda zawsze raczej zagrają jeśli je sparować. :)
Więc co? Więc port. Docieram na miejsce, a moja ulubiona miejscówka zastawiona jakimiś kutrami.
No cóż... Jak się nie ma co się lubi, to się ... :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img19.imageshack.us/img19/250/portwogniu1050pix.jpg)
maniak666
14-07-2011, 14:04
No Neron normalnie. Niebo podpalil:D
JaroPienza
14-07-2011, 14:14
Uwielbiam takie niebo. Dla takich momentów warto zrobić wszystko...
Niebo jest świetne :-) szkoda, że dół nie trafił się ciekawszy :-)
Bartekkw
14-07-2011, 14:29
no niebo rewelka, odbicie też miłe dla oka. Podoba się
No Neron normalnie. Niebo podpalil:D
:), reszta za ART'em 69
geralttt
14-07-2011, 14:58
Uwielbiam takie niebo. Dla takich momentów warto zrobić wszystko...
Mało nóg nie połamałem... :D
Tutaj na północy Islandczycy pewnie mają już Polaków za dziwne stwory z aparatami, co dzień i noc okupują miasto i okolicę :D A wszystko na bank przeze mnie i mi podobnym ...
Jakbyście wyruszali w moje okolice to hmmm nie wiem... za Słowaków, czy innych Węgrów się podawajcie :D :D :D
Niebo jest świetne :-) szkoda, że dół nie trafił się ciekawszy :-)
Racja...
jacekz40
14-07-2011, 15:29
Eeeee zaraz żeby na dół narzekać, nie ma najmniejszych podstaw :)
port, to port też się nadaję na fotografię :wink:
Eeeee zaraz żeby na dół narzekać, nie ma najmniejszych podstaw :)
port, to port też się nadaję na fotografię :wink:
Pewnie, że się nadaje Jacku :-) ale żeby tak samotna łódeczka się trafiła :mrgreen:
kurcze niebo gitara... trochę aż za ciężkie takie lejące sie. zazdroszczę fajny momencik trafiłeś !
mam nadzieje ze i do mnie przyjdą te chmury do 2 tyg czekam by zlecenie zrobić ... dmuchaj w kierunku Bałtyku :P
geralttt
15-07-2011, 06:24
kurcze niebo gitara... trochę aż za ciężkie takie lejące sie. zazdroszczę fajny momencik trafiłeś !
mam nadzieje ze i do mnie przyjdą te chmury do 2 tyg czekam by zlecenie zrobić ... dmuchaj w kierunku Bałtyku :P
:D
Przyjdą na bank - szukaj wieczorową porą :D
Pięknie się działo, oj pięknie :).
A sam motyw nie jest zły. Jak sam stwierdziłeś, woda bardzo fajnie sprawdza się w tego typu scenach.
A cóż powiedzieć wtedy, gdy przyjdzie nam obserwować taki spektakl na niebie w otoczeniu blokowisk i innych "pięknych" miejskich zabudowań ;).