Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Kamulec
#############Zapraszam##############
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/121/dsc9730.jpg/)
############Dziekuje#############
mirekvampirek
12-07-2011, 16:21
O kurka, ale kolorki i kadr tez o kurka ;-)
Kolory wyczarowałeś piękne. Ogólną sterylność kadru burzą nieco kępki traw w okolicach kamieni i zastanowił bym się nad ich usunięciem (trawy). Poza tym drobnym szczegółem jest elegancko.
Mam wrażenie jak bym już gdzieś widział, czy to możliwe?
Podoba się :)
...fajnie w planach,bardzo mi się widzi.
Mam wrażenie jak bym już gdzieś widział, czy to możliwe?
Podoba się :)
Jest to mozliwe, koledzy wczesniej pokazywali kadry z tego samego miejsca.....mogles tez widziec na mojej stronie;)
Co do traw.....zgodze sie, dumalem nad tym....szkoda, ze nie wywalilem:D
krokus66
12-07-2011, 18:43
Zdjęcie podoba mi się.
Trawa mi nie przeszkadza w tak min. ilości i nie widzę potrzeby poprawiania Matki Natury.
Bardzo mi się podoba - w każdym aspekcie :)
judith_manson
12-07-2011, 20:32
e, ok.
ale miales lepsze.
Piękne kolorki, płynnie wzrok podąża do ostatniego planu, ale trawek bym się pozbył :-)
Kadr i kolorki eleganckie :).
Bartekkw
13-07-2011, 09:36
Kadr i kolorki eleganckie :).
No pełna zgoda. Czysto i ładnie podane
Ładnie ułożone w kadrze,kolor i światło.pozdrawiam
jarekf34
13-07-2011, 11:11
Bardzo ładna fotka.
jacekz40
13-07-2011, 11:24
Ładnie poukładane w dobrej kolorystyce :)
Taaaaak Grzesiu i jak to zestawić w parze z kadrem mazurskim hmmm :wink: Ni ma najmniejszych szans... :mrgreen:
Taaaaak Grzesiu i jak to zestawić w parze z kadrem mazurskim hmmm :wink: Ni ma najmniejszych szans... :mrgreen:
Nie trafilem warunkow na Mazurach, pogoda do bani i utwierdza mnie to w przekonaniu, ze jak mam wydac tyle kasy ile na mazurach to czas na Hiszpanie gdzie pogoda przynajmniej bedzie dobra.....za hotel w klimacie "nowoczesnym z pieniedzy inijmych" wygladajacy w srodku na PRL z konca lat 80 place tyle co za hotel na Majorce z wyzywieniem.....smiech!
geralttt
13-07-2011, 17:46
Fota great! :)
Hehe, prawda - warunki materialne w Polszy to temat na każdą okazję, a nawet bez okazji - popieram Hiszpanię, choć żałuję, że nie miałeś warunków w PL - sądzę, że wyłuskałbyś jakieś fajne kadry gdybyś miał możliwość.
Nikonozaur
13-07-2011, 21:33
Dobra robota - wszystko na swoim miejscu.
jacekz40
14-07-2011, 00:01
Nie trafilem warunkow na Mazurach, pogoda do bani i utwierdza mnie to w przekonaniu, ze jak mam wydac tyle kasy ile na mazurach to czas na Hiszpanie gdzie pogoda przynajmniej bedzie dobra.....za hotel w klimacie "nowoczesnym z pieniedzy inijmych" wygladajacy w srodku na PRL z konca lat 80 place tyle co za hotel na Majorce z wyzywieniem.....smiech!
A to święta prawda, a najgorsze to bardzo niepewna pogoda. W Polsce to najlepiej w ogóle urlopów nie planować tylko na żywioł, bo i tak na tydzień wypoczynku zwykle 3 dni do kitu :(
A jak już płacić to chociaż za pewne słońce na niebie.