Zobacz pełną wersję : [ Portret ] I'll be your Playmate tonight
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2011/07/2316973-1.jpg
źródło (http://plfoto.com/zdjecia_new2/2316973.jpg)
TheKilla
10-07-2011, 12:22
Patrzę na zdjęcie - patrzę na nick - jeszcze raz patrzę na zdjęcie...
co za odmiana;)
wasilewk
10-07-2011, 12:24
Witamy wśród normalnych.
Eeeeee, to chyba nie Woland wykonywał to zdjęcie - ale i tak ładne, jak z resztą i inne - nie uważam, żeby prace z wcześniejszych wątków były aż tak złe (kwestia gustu).
Witamy wśród normalnych.
jesteś pewny wyrażenia "normalnych" ?
Ajć no nie pasi mi! różowy staniczek... Nie Wolandowa ta fota całkiem :) wole Twoje "normalne" prace :)
Ajć no nie pasi mi! różowy staniczek...
Mam to samo odczucie, no i może jeszcze trochę kolor skóry. Reszta (kadr, poza, moment) zdecydowanie na tak.
jezeli to mial byc klimat Playmate to troche jeszcze trzeba posiedziec
btw jedno z nielicznych Twoich zdjec ktore nie wywoluje u mnie negatywnych emocji mam nadzieje ze pojdziesz w ta strone
Woland idz swoja droga. Inaczej bedziesz tlukl podobne obrazki jak wiekszosc.
jackrabbit
10-07-2011, 17:36
Woland idz swoja droga. Inaczej bedziesz tlukl podobne obrazki jak wiekszosc.
slodziutkie :)
;)
a nie jest to prawda ?
:D
samson09
10-07-2011, 21:04
Pd takich zdjęć to mamy na forum wielu, ty pozostań sobą :) Zupełnie nie w twoim stylu. Co nie znaczy, że zdjęcie brzydkie.
Dobrze dobrze.... zdjecie zdjęciem ale nurtuje mnie co innego.....
Została w końcu Twoją Playmate tej nocy czy nie....
Tytuł sugeruje, ale .......
Tak przy okazji. Też jestem zaskoczony :)
Wracaj Woland ,wracaj tam skąd jesteś:smile:
Po prostu pliki pomylił przy uploadzie i tyle ;) Dołączam do chóru - Woland, pozostań sobą bo takie foty w Twoim wykonaniu jakoś mi nie pasują. Chyba że to celowa prowokacja ...
Motorniczy
10-07-2011, 23:06
Woland, przestan ;P Ona moze byc Twoja Playmate tonight ale wole sto razy Twoje Mszki Miki i lwice na kanapie :) Pozdro
Zrobiłem takie foto bo akurat mi taka wizja od początku pasowała, a przy okazji chciałem pokazać że moje prace to nie tylko efekt mieszania przypadkowych filtrów jak tu jeden krytyk twierdził:), jakby mnie kręcił taki glamurowaty styl to bym takie robił, a że nie ciągnie mnie w te strony (z małymi wyjątkami) to robię takie jakie kocham, jak się jeszcze modelce spodobają to cudownie, jeśli jeszcze komuś to już szczyt satysfakcji, a jeśli nie, no cóż żył sobie ani krytykowi nie podetnę:)
Dobrze dobrze.... zdjecie zdjęciem ale nurtuje mnie co innego.....
Została w końcu Twoją Playmate tej nocy czy nie....
Tytuł sugeruje, ale .......
Tak przy okazji. Też jestem zaskoczony :)
nie sypiam z modelkami- nawet jak u mnie nocują, szacunek i komfort za przyjazd im się należy.
Michał Fąfrowicz
11-07-2011, 15:36
haha rozbawiły mnie komentarze :D
witamy wśród normalnych bheheheheh tak to jest jak się przyzwyczaja ludzi do pewnego poziomu
co do zdjęcia - nieco ponad przeciętnie wyszło. Nawet przy tej głębi mam wrażenie, że ostrość minimalnie jest na dalszym oku, co dla mnie jest amatorskim błędem :)
modelka fajna, pokaż inne, bo pewnie masz
to dobrze
ale nie wkurzaj sie, wyrazilem swoja opinie, sorki nie mam polskich liter...
Nieeee no, bez przesady.
Rób po swojemu, bo tutaj, to do galmour, a już tym bardziej do plejmejta bardzo daleko.
Po strokroć wolę Twoje pojechane foty :)
ale nie wkurzaj sie, wyrazilem swoja opinie, sorki nie mam polskich liter...
wyraziłeś jedno słowo nie podparte niczym, nie zalicza się tego jeszcze do opinii:) i napewno o takie coś nie będę się wkurzał:)
świetna praca, gratulacje!
wyraziłeś jedno słowo nie podparte niczym, nie zalicza się tego jeszcze do opinii:) i napewno o takie coś nie będę się wkurzał:)
uf odetchnale z ulga, a juz sie balem ze sie zdenerwowales tym ze mnie to nie porwalo i co tu duzo biadolic :) pisze co czuje... (sorki nie mam polskich liter)