Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Moje Mazury
Jeden z niewielu kadrow jakie zrobilem na Mazurach pomedzy deszczami.
Uciekam na plaze:D
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/7/dsc0108sk.jpg/)
mirekvampirek
09-07-2011, 15:03
no
naprawde rzetelne foto
tak czekalem na te twoje mazury i spodziewalem sie jakiegos jeziora i lodki ;) , a tu takie zaskoczenie :D
...hehe,całe mazury. Rozbabrane zgniłe baloty,zarośnięte rowy,nie dokończone połamane płoty itd. mam to prawie na co dzień Grzesiu;-) łatwo nie mamy z Jackiem;-) co?
...ale zdjęcie bardzo przyjemne w odbiorze, szczególnie kolorystyka świetna.
Mnie też fotka zaskoczyła, na + ;)
Pozdrawiam
Wy nie narzekajcie na mazury, bo tam jest przebogato, przyjedźcie na mazowsze, to dopiero zobaczycie płaski, nudny krajobraz. :-)
Grzegorzu, całkiem przyjemnie, tylko te długie cienie nie wiadomo od czego troszkę mi nie leżą, ale to takie tam moje czepianki.
Wy nie narzekajcie na mazury, bo tam jest przebogato, wy przyjedźcie na mazowsze, to dopiero zobaczycie płaski, nudny krajobraz. :-)
...czasem przejeżdżam to wiem o czym piszesz:-) Grześ sory za OT.
geralttt
09-07-2011, 15:17
No no, nie tylko twoje Mazury! :D
Aż mocniej zabiło.... Ehhh
Git fot!
Czas i mnie wracać chyba, bo narzekacie i narzekacie, a tak na prawdę Mazury są przekozacko bogate w możliwości...
No coś ustrzeliłeś :)
Szczerze przyznam, że naprawde dobre.
podoba mi sie :D szczególnie cienie fajnie zrobione
gratulacje!
Dobrze widzieć coś nowego w Twoim wykonaniu i to jeszcze z naszej, polskiej ziemi :D
BDB praca i... czekam na kolejne.
jacekz40
09-07-2011, 18:32
O w końcu jakbym widział swoje własne zdjęcie :mrgreen:
Najpierw pochwała dla autora ;) a co do miejscówek pewnie nie ma się co spierać czy nasze tereny czy Mazowsze jeden diabeł :) Niewiele ciekawych do krajobrazów przez duże "K"
Fakt jeziora dają już jakieś pole do popisu ale Mariusz pisząc wskazał na nasze położenie, bo MY to nie żadna chociażby Warmia, o Mazurach już nie wspomnę :p
Mazowszaki mają pewnie bliżej do Wisły jak My do porządnego jeziora :)
fotoMichal
09-07-2011, 18:40
Kadrowo rewelacja!
Dzieki chlopaki za opinie, mialem tylko jeden wieczor na zdjecia, deszcz nie odpuszczal ani na minute to trzeba bylo "leczyc depresje" i takim codem co wieczor ktos mial urodziny:D
Mazury sa kozacko piekne i bogate w krajobrazy, gdyby nie to ze lalo niemal codziennie a jak sie rozpogodzilo to bylem gdzies na srodku Sniardw to bym napewno cos znalazl.....pieknie pofalowane laki i pola....ojojoj naprawde bylem pod wrazeniem.
JaroPienza
09-07-2011, 22:39
I tak pokazana Polska mi się naprawdę podoba
Nikonozaur
09-07-2011, 22:53
[...] i... czekam na kolejne.
Ja też.
Piękna kolorystyka, no i bardzo lubię takie polne motywy. ;)
Bartekkw
10-07-2011, 01:35
Grześ - wypiłem 4 piwa i ciężko mnie teraz wprawić w zachwyt....Tu jest jakoś tak bez większych emocji....poprawne zdjęcie polskiego krajobrazu...
darek6902
10-07-2011, 01:59
Piękne te Mazury, ech...
Sielsko,anielsko. Przyjemnie się ogląda.
cos z niczego - porzadnie zrobione ujmuja kolorki :)
Grześ - wypiłem 4 piwa i ciężko mnie teraz wprawić w zachwyt....Tu jest jakoś tak bez większych emocji....poprawne zdjęcie polskiego krajobrazu...
Z całym szacunkiem Bartek - ale powiedz mi czy Twoje zdjęcia wzbudzają jakieś większe emocje ? 99% z nich to wlasnie poprawne zdjecia polskiego krajobrazu. Zreszta u mnie napisałes podobnie, cytuje: "jak dla mnie nothing special - nie zachwyca i nie budzi wiekszych emocji..."
Sorry, ale prawie wszystkie Twoje zdjęcia wlasnie takie są - to samo co napisales powyżej.
Bartekkw
10-07-2011, 14:20
Z całym szacunkiem Bartek - ale powiedz mi czy Twoje zdjęcia wzbudzają jakieś większe emocje ? 99% z nich to wlasnie poprawne zdjecia polskiego krajobrazu. Zreszta u mnie napisałes podobnie, cytuje: "jak dla mnie nothing special - nie zachwyca i nie budzi wiekszych emocji..."
Sorry, ale prawie wszystkie Twoje zdjęcia wlasnie takie są - to samo co napisales powyżej.
No widzisz Michał - czyli wszyscy razem z Grześkiem robimy poprawne, nie zachwycające zdjęcia :) Mi to pasuje
Chociaż wiesz co...jak tam poczytam komentarze pod moimi to jednak kilka osób jest zachwyconych ...hehe...wyluzuj i nie spinaj się tak..
Jak widać, w ojczyźnie też sobie potrafisz poradzić :) Niezłe foto.
No widzisz Michał - czyli wszyscy razem z Grześkiem robimy poprawne, nie zachwycające zdjęcia :) Mi to pasuje
Chociaż wiesz co...jak tam poczytam komentarze pod moimi to jednak kilka osób jest zachwyconych ...hehe...wyluzuj i nie spinaj się tak..
Ja sie nie spinam - chyba jest odwrotnie... :D
Bartekkw
10-07-2011, 15:30
Ja sie nie spinam - chyba jest odwrotnie... :D
No to Ty w nie swoim wątku zacząłeś dyskusję ;) o tym czyje zdjęcia zachwycają mniej lub bardziej ;)
Luzik Michał - grunt to robić dalej ;)
krokus66
10-07-2011, 15:53
Ładne zdjęcie Grzegorz, jak zawsze. Ma swój smaczek.
Przyjemne oku zdjęcie :).
Jeden z niewielu kadrow jakie zrobilem na Mazurach pomedzy deszczami.
Byłem w tym samym czasie na Mazurach, i jak na pogodę jaka nam się wtedy trafiła, to uważam że to naprawdę niezłe zdjęcie jest :)
Byłem w tym samym czasie na Mazurach, i jak na pogodę jaka nam się wtedy trafiła, to uważam że to naprawdę niezłe zdjęcie jest :)
No popadalo.....mialem dwie pary trampek ktore na przemian suszylem:D:D:D No i pogoda do picia tylko....ale czas uwazam za udany, piekne widoki tam sa i zaluje tylko braku swiatla i pogody;)