Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] ...a po burzy spokój.
Zapraszam.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/707/dsc4092f.jpg/)
Dziękuję.
Trochę to pachnie inscenizacją.
mirekvampirek
09-07-2011, 14:54
jest bosko
czasem trzeba dolozyc cos od siebie ;)
...nie mam zamiaru ukrywać że parasolkę w tym miejscu położyła moja córcia;-)
podoba mi się faktura betonu :) a jak by tak parasolka pływała w wodzie po prawej ? :D czysto hipotetycznie oczywiście :D
a jak by tak parasolka pływała w wodzie po prawej ?
To w połączeniu ze zdjęciem "... nadzieja" byłby horror ;-). No i byłoby po parasolce.
To w połączeniu ze zdjęciem "... nadzieja" byłby horror ;-). No i byłoby po parasolce.
...masz pomysły,aż mi ciarki przeszły:evil:
Moje zdanie pewnie już znasz :p ;)
Mi się bardzo podoba z tą parasolką... Bo w zasadzie ona, jako rekwizyt + aura, która panuje na zdjęciu, dopełniają się wzajemnie, tworząc opowieść.
Także gdybyś nie miał pomysłu na tytuł, to nic wielkiego by się nie stało - fota sama opowiada ;)
Mi się bardzo podoba z tą parasolką... Bo w zasadzie ona, jako rekwizyt + aura, która panuje na zdjęciu, dopełniają się wzajemnie, tworząc opowieść.
Także gdybyś nie miał pomysłu na tytuł, to nic wielkiego by się nie stało - fota sama opowiada ;)
...dzięki jeszcze raz Hubercie, staram się jak mogę panować nad kompozycją w moich zdjęciach.Pozdrawiam.
jacekz40
09-07-2011, 18:35
Kolejna dobra odsłona z tego miejsca, co znaczy jak jest klimat do zdjęcia hmmm tylko pstrykać :)
Bardzo na tak - parasolka jest elementem dopełniajacym - niezły obraz
JaroPienza
09-07-2011, 22:39
ooo właśnie. A i szerzej by się troszkę przydało
Dla mnie bomba tak jak jest;)
Nikonozaur
09-07-2011, 22:59
Bardziej "zapachniało" mi tu Nemethem, to on lubi przytargać różne rekwizyty na plażę. ;)
Fajna fota, parasolka dobrze harmonizuje z burzową chmurą i mokrym pirsem.
Bartekkw
10-07-2011, 01:37
hmmm...chyba za dużo stylizacji w tych ostatnich zdjęciach z parasolką....
Nerdkiler
10-07-2011, 01:55
Bardzo ładne zdjęcie, przyjemne w odbiorze. pzdr
darek6902
10-07-2011, 02:15
Fajne zdjęcie, parasolka pasuje. Mogę zapytać gdzie robione? No i witam kolegę prawie sąsiada :)
Fajne zdjęcie, parasolka pasuje. Mogę zapytać gdzie robione? No i witam kolegę prawie sąsiada :)
...cześć kolego. Zdjęcie zrobione w Kadynach.
ooo właśnie. A i szerzej by się troszkę przydało
...Jarek, szerzej? toć to 10mm;-)
hmmm...chyba za dużo stylizacji w tych ostatnich zdjęciach z parasolką....
...????? kompletnie nie rozumiem o co Ci chodzi,błagam rozszerz swoją wypowiedź.
Bartekkw
10-07-2011, 10:39
...????? kompletnie nie rozumiem o co Ci chodzi,błagam rozszerz swoją wypowiedź.
W sensie że inscenizowane i stylizowane ;) Osobiście wolę krajobraz pokazywany na "żywca", no ale to subiektywne odczucia którymi nie musisz się zupełnie przejmować ;)
W sensie że inscenizowane i stylizowane ;) Osobiście wolę krajobraz pokazywany na "żywca", no ale to subiektywne odczucia którymi nie musisz się zupełnie przejmować ;)
...ani myślę się przejmować, "jeden lubi blondynki, drugi szatynki a trzeci..." Ja akurat bardzo lubię zdjęcia które opowiadają jakąś historię. Szkoda że tego nie czujesz:-(
...Jarek, szerzej? toć to 10mm;-)
JaroPienza miał chyba na myśli szerzej u podstawy zdjęcia, tzn. aby zmieścić "podstawę" (?) falochronu. Takie szersze kadrowanie mogło by być ciekawe. Fajnie wykorzystany falochron jako linia prowadząca.
Bartekkw
10-07-2011, 13:13
... Szkoda że tego nie czujesz:-(
Nigdy nie jest za późno ;) Może i trzeba będzie poczuć :)