PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Gdańsk z lotu ptaka - Panoramy 360

kamillo44
08-07-2011, 16:14
Jako że, moje wcześniejsze panoramy (ku mojemu zdziwieniu) zostały bardzo ciepło przyjęte, chciałem zaprezentować jeszcze dwie panoramy Gdańska z lotu ptaka (a tak naprawdę to z dźwigów :D)

Panoramy przełączamy miniaturkami w lewym dolnym rogu. Dla pełni efektu włączyć głośniczki :)

http://vision360.pl/spacery/Gdansk/Gdansk_z_gory.html

Pozdrawiam, Kamil.

judith_manson
08-07-2011, 16:25
Fajnie, muzyka dretwa :)
Troche masz tych plam od slonca, nie da sie tego wyeliminowac?
Generalnie podobaja mi sie te Twoje 360, pracuj nad nastepnymi milo sie oglada - wspomnienia wracaja...

kamillo44
08-07-2011, 16:35
Fajnie, muzyka dretwa :)
Troche masz tych plam od slonca, nie da sie tego wyeliminowac?
Generalnie podobaja mi sie te Twoje 360, pracuj nad nastepnymi milo sie oglada - wspomnienia wracaja...

Ja bym tą muzykę nazwał nastrojową :)

O jakie plamy od słońca Ci chodzi? Te wokół słońca na pierwszej panoramie? Nie wydaje mi się, aby zakłócały odbiór panoramy, więc jakoś się nimi nie przejmowałem :)

Pozdro.

mirek
08-07-2011, 17:02
Przyjemnie sie oglada :)

Hubert Adamczyk
08-07-2011, 17:05
Muzyczka fajna, panoramka też.
Jakim szkłem takie panoramki się robi?

harb
08-07-2011, 17:27
technicznie zrobione bdb, natomiast miejsce dobrane niezbyt fortunnie, mało prawdziwego Gdańska, raczej jego mniej ciekawe obrzeża :) zapewne pracujesz tam i stad możliwość wykorzystania tej wysokości - plaża mnie się podobała, ten motyw niezbyt

kamillo44
08-07-2011, 18:36
Muzyczka fajna, panoramka też.
Jakim szkłem takie panoramki się robi?

Te panoramy są zrobione Sigmą 8mm f 3.5 circural fisheye na matrycy DX.

Dzięki za opinie. Na razie jeszcze nie mam za dużego wyboru co do lokacji przy panoramach z wysokości, ale mam nadzieję, że niedługo się to zmieni, już pracuję nad latającym sprzętem, który będzie latał z moim aparatem :D