Zobacz pełną wersję : Temat oklepany. Podejście moje.
czarny_j
07-07-2011, 00:02
Po ostatniej imprezie zostało kilka ;) butelek, w związku z czym postanowiłem zrobić z nich użytek i podszedłem do tego, nie ukrywajmy, dość oklepanego tematu na swój sposób. Efekty poniżej mam nadzieję że nie wypadło najgorzej.
1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img823.imageshack.us/img823/8299/csc5086r1.jpg)
judith_manson
07-07-2011, 09:22
jak dla mnie to ostrosc zawiodla.
czarny_j
07-07-2011, 14:52
Nie ukrywam, ze celowo chciałem uzyskać małą GO. Jak widać pozostałości po butelce są ostre, a jedynie rozpryski znalazły się poza GO. Chciałbym się dowiedzieć co psuje odbiór tego zdjęcia, bądź co na nim przeszkadza, abym nie popełnił tych błędów ponownie :)
D_Z_I_A_D_E_K
07-07-2011, 17:12
ostrość jest ok ale go zbyt mała
czarny_j
13-07-2011, 15:42
Właśnie taki był mój pomysł na to zdjęcie, żeby kawałki szkła "wypadały" z GO, ale rozumiem, że nie każdemu może się to podobać ;)
Michal Mayers
13-07-2011, 19:33
Właśnie taki był mój pomysł na to zdjęcie, żeby kawałki szkła "wypadały" z GO, ale rozumiem, że nie każdemu może się to podobać ;)
i właśnie to ( + kolorki/tonacja ) jest najlepsze w tej focie...teraz wystarczy zmienić butelkę ( bez etykiety desperadosa ) i siekierę na nową ( lub coś innego )...
,chodzi mi oto że deperados gryzie się z siekierą-wiesz odrębne kultury ( może jakąś jasną starą butelkę z ceramicznym korkiem )
czarny_j
13-07-2011, 19:42
Nie ukrywam że wybór siekierki był zupełnie przypadkowy, w końcu czymś trzeba było rozbić butelkę a ta siekierka akurat była pod ręką ;). Jak będzie odpowiednia pogoda można spróbować jeszcze raz podejść do tematu, aczkolwiek wiadomo, że idealnie powtórzyć się tego nie da ;) choć pewnie łatwiej było by wyfotoszopować wszelkie napisy z butelki aczkolwiek takie zadanie to już nie na mój skill ;)
i właśnie to ( + kolorki/tonacja ) jest najlepsze w tej focie...teraz wystarczy zmienić butelkę ( bez etykiety desperadosa ) i siekierę na nową ( lub coś innego )...
,chodzi mi oto że deperados gryzie się z siekierą-wiesz odrębne kultury ( może jakąś jasną starą butelkę z ceramicznym korkiem )
Jakich wy się teorii doszukujecie. Zwykła butelka i zwykła siekiera. Mnie się podoba.