PDA

Zobacz pełną wersję : final eight Polska-Bułgaria

mycza
06-07-2011, 23:54
Nie wiem jak Wam, ale mnie spotkanie kosztowało trochę nerwów.
Dobra gra w 1 i 2 secie, 3 katastrofa, 4 na dobrym poziomie.
Tie-break to był prawdziwy horror, najpierw 7-2, potem 12-7 dla nas. W pewnym momencie zrobiło się po 12 i bałem się, że Bułgarzy złapią wiatr w żagle i przegramy mecz,
A co Wy sadzicie o spotkaniu?

docxxx
07-07-2011, 00:27
Bardzo ladny mecz

bastek
07-07-2011, 15:44
Mecz dobry z dramatycznym tie-breakiem, ja jestem bardziej ciekawy dzisiejszego meczu Polaków i przede wszystkim jak zagra para Jarosz/Gruszka.

nickt
07-07-2011, 16:08
Najbardziej to szkoda Bartmana... A w tie breaku było chyba nawet już 11:4

zlosnica
07-07-2011, 22:56
Wczoraj mało na zawał nie zeszłam jak Bułgarzy wyrównali. Za to dzisiaj? Tragedia... 3:0 w *upę :(

mycza
07-07-2011, 23:17
Wczoraj mało na zawał nie zeszłam jak Bułgarzy wyrównali. Za to dzisiaj? Tragedia... 3:0 w *upę :(

Ja też się mega wkór... dzisiaj, obawiam się że już po walce o finał, lub 3-4 miejsce:sad:

nickt
07-07-2011, 23:26
Nie no dzisiejszy mecz to była masakra. Fakt, że Włosi grali świetnie, napierd... zagrywką i w większości w pole...czego nie można powiedzieć o Polakach. Odbiór taki sobie, praktycznie nie było możliwości grać środkiem, no tragedia... Ale bym sobie pograł... :)

bastek
08-07-2011, 02:19
Dzisiaj Makarony dały małą lekcję prawdziwej siatkówki i pokazały Polsce w jakim miejscu jest obecna drużyna. Bo tak na prawdę nie ma się co oszukiwać ale Makarony dzisiaj wygrały mecz zagrywką. Ale najbardziej wkur..... mnie przestawienie Zibiego na atak i trzymanie Jarosza na ławce bo Zibi musi się ogrywać na nowej pozycji, skutki tego mamy dzisiaj. Jarosz który w całej lidze światowej zagrał może z 3 pełne sety, wychodzi w decydującym meczu i "musi" grać dobrze i Gruszkę który w tym sezonie nie wszedł ani razu na boisko. Ja się pytam, dlaczego nie grają nominalni atakujący których w polskiej lidze przecież mamy :) Ja na cuda już nie liczę, jak jutro zagramy tak jak dzisiaj to będzie kompromitacja na całą wieś. Oby nie!

zlosnica
08-07-2011, 12:19
Ja mam jednak nadzieję, że dzisiejszy mecz będzie jednak bardziej udany w wykonaniu naszej drużyny :) Ja żałuję tylko, że Bartman jest wyłączony z meczy :( Świetnie spisywał się w meczu z Bułgarią i na pewno byłby mega przydatny na boisku, a tak...

mycza
08-07-2011, 13:28
Ja mam jednak nadzieję, że dzisiejszy mecz będzie jednak bardziej udany w wykonaniu naszej drużyny :) Ja żałuję tylko, że Bartman jest wyłączony z meczy :( Świetnie spisywał się w meczu z Bułgarią i na pewno byłby mega przydatny na boisku, a tak...

Dobrze prawisz:)
Natomiast dziwi fakt, że przy braku 1 zawodniku(Bartman), nasza drużyna tak kiepsko gra.
Wydaję mi się, że inny drużynach takie coś nie miałoby aż takiego wpływu na zespół.
Brakuje nam też lidera, który wziąłby na siebie ciężar gry i odpowiedzialność w trudnej sytuacji.
Ja dzisiaj meczu z Argentyną nie oglądam, wczorajszy mnie kosztował za dużo nerwów:(

zlosnica
08-07-2011, 22:20
Oni chyba chcą wykończyć kibiców -_- No masakra... Znów tie-break :/

Przemek Paśnik
08-07-2011, 22:43
Półfinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał :-)

zlosnica
08-07-2011, 22:46
Yeaaaaah! :D

Adam Trzcionka
08-07-2011, 22:47
półfinał - świetna sprawa. ale sędziowanie jest żenujące..

mycza
08-07-2011, 23:24
Cieszę się niezmiernie z półfinału, mecz oglądałem od 4 seta:)
Jutro to będzie walka, nawet jak przegramy i tak jest sukces...

bastek
09-07-2011, 00:44
Yeeeeeeeeaaaaaaaa, mamy półfinał, piwko i spać bo jutro ślub :)

SADPUNK44
09-07-2011, 02:52
Yeeeeeeeeaaaaaaaa, mamy półfinał, piwko i spać bo jutro ślub :)

Dzisiaj Makarony dały małą lekcję prawdziwej siatkówki i pokazały Polsce w jakim miejscu jest obecna drużyna. Bo tak na prawdę nie ma się co oszukiwać ale Makarony dzisiaj wygrały mecz zagrywką. Ale najbardziej wkur..... mnie przestawienie Zibiego na atak i trzymanie Jarosza na ławce bo Zibi musi się ogrywać na nowej pozycji, skutki tego mamy dzisiaj. Jarosz który w całej lidze światowej zagrał może z 3 pełne sety, wychodzi w decydującym meczu i "musi" grać dobrze i Gruszkę który w tym sezonie nie wszedł ani razu na boisko. Ja się pytam, dlaczego nie grają nominalni atakujący których w polskiej lidze przecież mamy :) Ja na cuda już nie liczę, jak jutro zagramy tak jak dzisiaj to będzie kompromitacja na całą wieś. Oby nie!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Oglądałem_dzisiejszy_mecz,_Gruszka_wydaje_się_b yć_w_formie,_mam_nadzieję,_że_godnie_zastąpi_B atmana...:-D
Jarosz_też_pokazał,_jak_się_gra_w_siatkówkę,_ szkoda,_że_Guma_nie_gra...

Sory,_spacja_mi_siadła...:(

mycza
10-07-2011, 14:03
Jak myślicie zajmiemy dziś 3 miejsce?

bastek
10-07-2011, 15:17
Było by pięknie, najbardziej boję się o atakującego ale stawiam że Grucha wyjdzie w pierwszej szóstce.

zlosnica
10-07-2011, 18:59
Piękny mecz :) Absolutnie zachwycili mnie dzisiaj swoją grą :) Zdecydowanie zasłużony brąz i aż szkoda, że wczoraj nie grali tak z Rosjanami. No ale, ale MAMY BRĄZ!!! :D:D:D

mycza
10-07-2011, 20:49
Piękny mecz :) Absolutnie zachwycili mnie dzisiaj swoją grą :) Zdecydowanie zasłużony brąz i aż szkoda, że wczoraj nie grali tak z Rosjanami. No ale, ale MAMY BRĄZ!!! :D:D:D

Rosjanie byli moim zdaniem poza zasięgiem, ale brąz niewątpliwie cieszy:mrgreen:
Nie wiadomo czy Kurek zostanie najlepiej punktującym LŚ, goni go Rosjanin.

bastek
10-07-2011, 21:17
Mamy brąz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeeeeeaaaaaaaaaa