Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Polskie plaże - Panoramy 360
kamillo44
06-07-2011, 10:07
Moje zeszłoroczne wyprawy nad morze uwiecznione w postaci Panoram 360.
Aby zmieniać panoramy trzeba klikać na zielone punkty na mapce w lewym dolnym rogu.
Dla pełni doznań najlepiej oglądać z dźwiękiem.
http://vision360.pl/spacery/Plaze_2010/Plaze.html
Pozdrawiam, Kamil.
Kondzio-foto
06-07-2011, 13:17
Zazdroszczę wyprawy. Jak dla mnie to kawał dobrej roboty i oby zielonych punktów przybywało.
PS. Sprytnie w Międzywodziu usunąłeś swój cień :)
Miazga.. Kawał dobrej roboty,muzyka też super dobrana. Mój faworyt Bagicz,ta pustka i muzyka... Gratulacje!
Podoba się .......... chyba we dwójkę dreptaliście dookoła.......... ślady stóp nieodzianych i butów ;-)
daro1980
06-07-2011, 14:15
naprawdę podziwiam ... mega efekt ....
Efektownie, z przyjemnością obejrzałem wszystkie :)
Pozdrawiam.
RobertSoul
06-07-2011, 15:31
no chłopie dobra robota ;) ale za ten podkłąd muzyczny daje Ci wielkiego + !! :) kiedyś słuchałem ATB no i wróciły wspomnienia :) dzięki za to !! :)
Tylko podziekowac za tak wspaniale wykonana panorame i doskonale dobrana muzyke !!!
Miło łypnąć okiem dookoła na piękne polskie plaże :).
Naprawdę kawał dobrej roboty :).
Za wkład włożony w powstanie tych panoram i efekt końcowy należą się gratki, bo to kawał dobrej roboty ....
.... i jak przyjemnie się "zwiedza" :D
kamillo44
06-07-2011, 19:04
Kurcze, nie sądziłem, że aż tak się spodoba. Dzięki wszystkim za miłe słowa :)
Byłem w tamtym roku jeszcze w kliku miejscach, ale panoramy tam wykonane nie bardzo mi się podobają.
Za to z tego roku mam już piękny zachód słońca w Sarbinowie i ujście rzeki w Mrzeżynie, ale premiera będzie pewnie dopiero po wakacjach :)
krokus66
06-07-2011, 20:13
Za wkład włożony w powstanie tych panoram i efekt końcowy należą się gratki, bo to kawał dobrej roboty ....
.... i jak przyjemnie się "zwiedza" :D
Też tak myślę.
Gratuluję.
jarekf34
06-07-2011, 22:10
Za to z tego roku mam już piękny zachód słońca w Sarbinowie i ujście rzeki w Mrzeżynie, ale premiera będzie pewnie dopiero po wakacjach
Więc czekamy na kolejne bo te panoramki są niesamowite. Gratuluję.
Moje gratulacje. Rewelacyjne, można się zachwycać takim widokiem.
judith_manson
06-07-2011, 22:21
swietny pomysl z tym 360
jacekz40
06-07-2011, 23:23
Miło łypnąć okiem dookoła na piękne polskie plaże :).
Naprawdę kawał dobrej roboty :).
Dokładnie a ile zabawy :) można sobie kręcić we wszystkie strony :mrgreen:
Namawiam do powtórki w środku sezonu, kiedy plaże zapełnione ludźmi, będzie można sobie dziewczyny pooglądać ;) :-D
Pablo 77
06-07-2011, 23:29
Bardzo fajne :)
Nikonozaur
06-07-2011, 23:31
Świetna robota! Trzeba przyznać "obiektywnie", że najlepsze z Zachodniopomorskiego. :-D
Bardzo efektowne, bardzo dobra praca.Pozdrawiam
super zrobione - robi wrazenie :)
Zazdroszczę : chęci, zapału i talentu i w ogóle...:D
mirekvampirek
07-07-2011, 16:09
ale zes mi teraz narobil chyba sie polpacze, jeszcze z ta muzyka,
3/4 zycia spedzilem na polskich plazach lub w ich okolicach i duzo dobrych wspomnien mi przywolales
dzieki