Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] warszawski kicz
.... dwie i pól godziny temu, na Moście Siekierkowskim .... i to w chwili, gdy patrzy na nas cała Europa :-?
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img29.imageshack.us/img29/3881/ms00371nk.jpg)
Pozdrawiam.
Paablitos
03-07-2011, 23:04
Podoba mi sie. Kadr...(lubie tak... tez tak bym kadrowal)... Niebo piekniste... a ta W-wa cos maluska, same chaszcze;):D:D:D.
Zerknalem jeszcze raz. Bardzo przyjemnie sie patrzy na ta fotke...Piekny spokojny klimat, gra swiatel... bardzo fajnie.
borregaard
03-07-2011, 23:26
Wyszło super,światło i kolor ...
Tylko te 0.8 stopnia.....;)
jacekz40
03-07-2011, 23:34
Ładnie, jest na czym oko zawiesić :)
Wyszło super,światło i kolor ...
Tylko te 0.8 stopnia.....;)
... o przepraszam, pion łapałem na najwyższych budynkach w stolicy, ..... a jako geodeta z wykształcenia wiem , ... że stoją prosto :)
Ty to masz wszędzie te miejscówki...? :D
O oku sam już wspomniałeś w innym wątku
borregaard
03-07-2011, 23:54
Romku,Wisła na zakręcie ma ładny profil...nie wyleje się.;)
OK,to bzdety....:)
Też jestem superczuły na przechyły, ale tutaj chyba nie ma. Myślę, że zawiniło niebo-jak się je przysłoni to złudzenie przechyłu w lewo znika. Dobre zdjęcie.
Bardzo fajne. Widziałem tę chmurę ale byłem w brzydszym miejscu :)
klimat oddany bdb, kolorki również na tak, jednak motyw mz. dość sredni tym razem :)
maniak666
04-07-2011, 08:16
No nieba to Wam wszystkim możemy ostatnio tutaj na Wyspach pozazdrościc. Bo nawet przy średnio ciekawych motywach ono może zazwyczaj "podrasowac" całą fotę.
Oj działo się, działo na niebie :).
Bartek_902
04-07-2011, 09:32
Fajnie , podoba mi się :) lubie ten kadr nocą , ale taki ma chyba każdy :D
ta...ta kicz...rewelacja!pozazdrościć...!
...i bardzo dobrze że patrzyli bo było na co.Dobre zdjęcie.
.... dwie i pól godziny temu, na Moście Siekierkowskim .... i to w chwili, gdy patrzy na nas cała Europa :-?
Ja tam nie widzę by na nas patrzyła no chyba że chodzi Ci o księżyc Jowisza ;)
Co do foty, przydałaby się tu dłuższa ogniskowa, niestety te chmurki mnie nie powaliły a budynki są zbyt małe by się nimi podniecać. :)
Fajne. Muszę tam iść, tez takie chcę :D
Bardzo dobrze uchwycona dana chwila. Super.
Ładny kadr z delikatnym swiatłem i kolorem.Pozdrawiam
geralttt
05-07-2011, 10:22
Jakbym napisał, że masz lepsze to pewnie nie byłoby sprzeciwu...
Inna sprawa, że mam wrażenie - patrząc na drzewa po prawej lekkiego niedosytu - ja bym podciągnął kontrast kilka procent - sądzę, że zdjęcie nabrałoby życia. :)
adrian8308
05-07-2011, 10:31
Co tu dużo mówić PIĘKNIE!