Zobacz pełną wersję : Torba Domke f-2 krótki teścik
Bartek_902
01-07-2011, 18:21
Witam serdecznie :)
Pogoda dziś nie rozpieszcza a ja przypomniałem sobie o teście mojej ulubionej torby domke f2 który napisałem kiedyś na innym portalu , doszedłem do wniosku że może komuś przydac się i tutaj , tak więc zamieszczam link bo nie ma chyba sensu kopiować tego samego :)
Być może komuś pomoże to podjąć decyzje przy zakupie :)
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=72727
Całkiem fajna torba, chyba se ją kupię;) Dostajesz prowizje za reklamę?;)
Bartek_902
03-07-2011, 21:56
Całkiem fajna torba, chyba se ją kupię Dostajesz prowizje za reklamę?
Nie , po prostu nigdzie na żadnym forum nie pisze się o produktach tej firmy więc pomyślałem że może warto coś napisać :)
Motorniczy
03-07-2011, 23:55
Nie , po prostu nigdzie na żadnym forum nie pisze się o produktach tej firmy więc pomyślałem że może warto coś napisać :)
No spoko ale nie ma co pisac o produktach tak renomowanej firmy bo to to sie po prostu kupuje :) Ja w swojej po robocie mleko , chleb i inne takie tam, ze ledwo co ja dopinalem i sie dalo , zywotnosc - 2 x Domke F-2 przez 9 lat . Kosmos i pozdro.
Sapphiron
04-07-2011, 00:24
Całkiem fajna torba, chyba se ją kupię;) Dostajesz prowizje za reklamę?;)
Mało taktowna wypowiedź... ale cóż, dżentelmanów już nie ma...
Mało taktowna wypowiedź... ale cóż, dżentelmanów już nie ma...
bez przesady, w necie wszystko przejdzie. w realu już gorzej ;)
Motorniczy
04-07-2011, 01:25
bez przesady, w necie wszystko przejdzie. w realu już gorzej ;)
w pysk zawsze przechodzi :)
Sapphiron
04-07-2011, 10:21
No tak... na necie sie nauczyli że każdy równy każdemu i można pytać nawet o papier do podcierania tyłka w temacie niedotyczącym tego...
Bartek_902
04-07-2011, 10:26
Panowie koniec tego bo nie od tego jest ten wątek :) niepotrzebnie schodzi na boczny tor , ROZMAWIAMY O TORBIE DOMKE F2 !!!:)
darkmajin
04-07-2011, 10:36
fajnie zobaczyć fotki rzeczywiście mało opinii o tej torbie, jedna rzecz mnie zawsze odpycha ....dyskretna.... chętnych na sprzęt foto od groma gwarantuje że "dobrego" złodzieja przyciągnie to jeszcze bardziej, jak ktoś wie co nie co to wystarczy popatrzeć na wycieczkach jakie ludzie mają plecaki od razu widać kto tyra sprzęt foto...
....nie mówię żeby w reklamówkach z biedronki nosić, ot tak luźna wypowiedź na temat markowych "dyskretnych" toreb foto
dzięki za test pozdrawiam ;)
Bartek_902
04-07-2011, 10:52
hętnych na sprzęt foto od groma gwarantuje że "dobrego" złodzieja przyciągnie to jeszcze bardziej, jak ktoś wie co nie co to wystarczy popatrzeć na wycieczkach jakie ludzie mają plecaki od razu widać kto tyra sprzęt foto...
Fakt , ale z taką torbą napewno rzucasz sie mniej w oczy niż z jakąś wielką sztywną lowepro , przeciętny złodziej chyba prędzej domyśli się że w takiej sztywnej torbie znajduje się jakiś cenny sprzęt niż w takim ,,szmaciaku" domke :)
zresztą zawsze warto w jednej kieszeni torby , lub kurtki mieć gaz w razie nagłych okoliczności :D
Sapphiron
04-07-2011, 11:03
Nie zdąrzysz sięgnąć do tej torby po ten gaz... trzeba mieć przy pasku... ja dodatkowo jak jestem w Warszawie lub Wrocku mam za pasek wsadzoną stronę od fortepianu... bardzo dobrze trzyma na odległość :)
Nie zdąrzysz sięgnąć do tej torby po ten gaz... trzeba mieć przy pasku... ja dodatkowo jak jestem w Warszawie lub Wrocku mam za pasek wsadzoną stronę od fortepianu... bardzo dobrze trzyma na odległość :)
Matkoboskoczenstochosko, a gdzież Ty się poruszasz w tej Wawie, że aż musisz takie rzeczy dla obrony nosić? I pytam to ja, mieszkaniec Grochowa...
Przepraszam za OT, ale nie mogłem się powstrzymać.
Sapphiron
04-07-2011, 12:27
W lublinie okolice Ruskiej i Betonowej. W Wawie niestety Praga oraz okolice centrum...
Sapphiron
05-07-2011, 17:06
Wrocka nie rozpoznaje niestety chodzę na czuja... Ale najczęściej koło Akademii Muzycznej...
marszull
05-07-2011, 18:20
Tak sobie czytam o tej warszawie (bo po lublinie i wroc sie nie szlajam) i wydaje mi sie ze dziwne wyobrazenia panuja co tez tu sie dzieje (a szczegolnie po praskiej strony wisly)
a co do torby to rzeczywiscie malorzucajaca sie w oczy, ale ja z torby chyba zupelnie zrezygnuje (LP reporter) zamieniajac ja calkowicie na sakwy (mam na razie LP ale chyba zmienie na newswear)
najczęściej koło Akademii Muzycznej...
To już rozumiem po co ta struna. ;)
Tam jest spokojnie, nie raz, nie dwa wracałem z buta po nocy tamtędy.
Są jednak okolice w które bym się nie zapuścił z aparatem, nawet w biały dzień. Gdzie indziej się wychowałem i mimo, że też nie zawsze było różowo, to na swoim osiedlu nie mam lęków.
Żeby jednak nie było, już dwa razy się dowiedziałem, od młodych panów siedzących stadnie na ławce i szukających okazji do zdobycia czegoś, co choć trochę złagodziłoby objawy kaca, że mam fajny aparat. Pewien smaczek tkwi w tym, ze za każdym razem to była niedziela, koło południa, a obie sytuacje miały miejsce na deptaku, po którym spacerowało sporo osób.
Jednak za każdym razem podszedłem do tej sytuacji z uśmiechem i podziękowałem. Poza tym rachunek ekonomiczny jest bezlitosny. Chirurg i dentysta policzą sobie więcej niż pan w sklepie za nowy aparat.
Bartek_902
05-07-2011, 20:46
Panowie koniec bo 2 strony OT już mamy prawie , wątek o bezpieczeństwie swoim i sprzętu już gdzieś tu był :)
nie wiem czym sa podyktowane ceny f2 na all.... ale wczoraj kupilem w ABfoto w Bialymstoku F2 za 499 i widze ze na stronie ichniej tez taka cena jest.... informuje tylko amatorow "domek" bo imo cena jest ok
Bartek_902
19-05-2012, 16:11
A w jakim kolorze nabyles tą f2? Bo cena w sumie normalna jeśli chodzi o kolor czarny i oliwkowy ,ja 2 lata temu za tą waxwear dałem 529zł
Wysłano z GT-I9100 z użyciem Tapatalk
czarna ale widze ze czarne teraz ponad 6 stow na all...