Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Zielono mi....i bagniście..
Bartekkw
28-06-2011, 01:20
No nie wiem czy w natłoku ostatnich dobrych fot te oto poniżej się przyjmie :) Zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img35.imageshack.us/img35/5459/bajoro1.jpg)
Po tym co pokazywałeś ostatnio? Technicznie wszystko gra jak to u Ciebie ale temat taki "bagnisty" ;)
borregaard
28-06-2011, 09:11
No i niezłe bagno....;) :)
StachersDTR
28-06-2011, 09:33
mi się podoba- w Twoim stylu;)
Dobrze pokazane bagno, piękna ta zieleń.
irek6311
28-06-2011, 11:29
Klimat bagienny ... podoba się :D
krzysztofz24
28-06-2011, 11:41
Dobrze sobie radzisz kadrowo w tych gestwinach...a samo bagienko przyjemne;-), fajna ta rzesa.
jacekz40
28-06-2011, 12:29
Przyjmie się, przyjmie ;-) oczywiście nie u wszystkich :mrgreen:
Ja lubię różności i rozmaitości krajobrazowe i łykam garściami.
Co to by było jak wszyscy pokazywali by tylko góry, morze, łódki, pomosty we mgle :wink: zapomnielibyśmy jak wygląda "normalny" krajobraz.
Pięknie bywa w bardzo wielu miejscach tylko trzeba umieć to dostrzec.
maniak666
28-06-2011, 14:20
Przyjmie się, przyjmie ;-) oczywiście nie u wszystkich :mrgreen:
Co to by było jak wszyscy pokazywali by tylko góry, morze, łódki, pomosty we mgle :wink: zapomnielibyśmy jak wygląda "normalny" krajobraz.
Jak dla mnie Jacekz40 wszystko powiedzial w temacie.
Rzesa swietna.
dlugas1982
29-06-2011, 16:46
w Twoim stylu nie do końca w jego stylu, bo brak długieeeego czasu i ciutkę inna pora dnia jak zazwyczaj :)
Nie widać tu tych 8 sekund naświetlania, była potrzeba tak wydłużenia naświetlania? bo rozmycia brak, więc nawet nie wiało a bagno stało w miejscu, jak to ma zwykle w swoim zwyczaju :)
To prześwitujące niebo na górze prawie na środku to przygaszałeś w PSie czy tak wyszło przez filtr?
Ogólnie fajne bagno tylko brakuje mi jakiegoś ładnego spróchniałego badyla na I planie :]
Przyjmie się, przyjmie ;-)
..ależ to Jacek ogarną;-) trudno się z tym nie zgodzić. Ładne bagno Bartek.
mirekvampirek
29-06-2011, 17:50
definitywnie to nie w stylu bartka, brakuje mi tutaj tej jego organicznosci, tego czegos "zyjacego" w zdjeciu i kontrasty tez nie w jego stylu, ja tego nie kupuje
sory :)
Bartekkw
29-06-2011, 18:08
nie do końca w jego stylu, bo brak długieeeego czasu i ciutkę inna pora dnia jak zazwyczaj :)
Nie widać tu tych 8 sekund naświetlania, była potrzeba tak wydłużenia naświetlania? bo rozmycia brak, więc nawet nie wiało a bagno stało w miejscu, jak to ma zwykle w swoim zwyczaju :)
To prześwitujące niebo na górze prawie na środku to przygaszałeś w PSie czy tak wyszło przez filtr?
Ogólnie fajne bagno tylko brakuje mi jakiegoś ładnego spróchniałego badyla na I planie :]
oj coś musiałeś źle exifa odczytać - tutaj było jedno leniwe klapnięcie lustrem na iso200 bez dlugiego czasu - z resztą długie czasy to może z 10% mojej działalności ;)
dlugas1982
29-06-2011, 18:32
oj coś musiałeś źle exifa odczytać gupi win7, tak mi się zdawało że liście po 8 sekundach by inaczej wyglądały.
Zamiast 1/8 s to windoza dała mi 8s
Dobry kolor. Jest bagniście, ale równe jak od linii brzegi odbierają tej fotografii dzikości.
StachersDTR
29-06-2011, 23:45
nie do końca w jego stylu, bo brak długieeeego czasu i ciutkę inna pora dnia jak zazwyczaj :)
miałem na myśli kolorystykę, szczególnie tej soczystej zieleni, tak dla bratka zdjęć charakterystycznej