Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Zuza
taki sobie zwykły portret ;) co sądzicie ?:)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://fotokonieczny.pl/images/1.jpg)
camaxtli85
24-06-2011, 19:57
w sumie to nie przepadam za wąskimi portretami, ale mnie się podoba! kombinowane, ale ciekawe
Nie łatwo jest za pomocą kiczowatych środków stworzyć coś dobrego - moim zdaniem tu się zdecydowanie udało. Normalnie skrytykowałbym obróbkę oczu i twarzy, kolory, odwracający uwagę paznokieć i pierścionek, ale to wszystko tworzy tu w jaiś sposób całość. Możliwe, że jutro nie będę wiedizał, co mi się w tym zdjęciu podobało, ale w tej chwili jestem za.
lukasz.m
24-06-2011, 21:33
Podpiszę się pod oboma komentarzami moich przedmówców, kombinowane i pojechane ale ma coś w sobie.
norbibxl
24-06-2011, 23:55
poprostu ladne :)
behavior
25-06-2011, 00:38
ładne
Kondzio-foto
25-06-2011, 08:52
Nie łatwo jest za pomocą kiczowatych środków stworzyć coś dobrego - moim zdaniem tu się zdecydowanie udało. Normalnie skrytykowałbym obróbkę oczu i twarzy, kolory, odwracający uwagę paznokieć i pierścionek, ale to wszystko tworzy tu w jaiś sposób całość. Możliwe, że jutro nie będę wiedizał, co mi się w tym zdjęciu podobało, ale w tej chwili jestem za.
Wydaje mi się, że oczy modelki :)
Bokeh niesamowity ;)
szymonvader
25-06-2011, 12:51
kombinujesz ale wydaje mi się, że w dobrą stronę, na początku może się wydawać za bardzo, ale po czasie zaczyna się podobać.
Patryk Olczyk
25-06-2011, 13:34
Piękne !
Możesz powiedzieć , co robisz z oczami ?
Zdecydowanie oczy, mnie rowniez sie podoba.
świetny portrecik i wszystko ze sobą pięknie współgra
grubydzordz
26-06-2011, 08:06
fajne te oczy:)
dziękuję za opinie ;)) niebawem moze coś więcej się pojawi :))
Nerdkiler
26-06-2011, 21:42
Mogłeś usunąc tą zmarszczkę koło ust. oczy jakies takie dziwne. nie podchodzi mi kolorystyka.
kurcze no mi te oczy psuja całość... jakos mi nie pasują
Po pierwsze, to trzeba zacząć od tego, że po obróbce, to nie jest ten portret już ani "taki sobie", ani "zwykły" :lol:
Wg mnie przebajerzone te oczka.