Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Zimowe wspomnienie ...
...zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/692/dsc6946a2maec.jpg/)
pozdrawiam :)
Bardzo klimatycznie - jak dla mnie świetne zdjęcie
Nikonozaur
24-06-2011, 12:58
Bardzo mi się widzi ta fota, bdb. zimowy kadr.
Skąd Ty żeś teraz tyle śniego wziął :)
Fajne z klimatem
Skąd Ty żeś teraz tyle śniego wziął :)
Fajne z klimatem
zawsze zbieram śnieg i suszę na lato :):):)
Pojawil sie jak WIDMO :)
Fajnie odbicie tego widma :mrgreen:
krokus66
24-06-2011, 17:19
Bardzo ładne.
Bardzo dobre, jest klimat i ta kolorystyczna surowość.
...klimatyczne jak najbardziej, ale nie gniewaj się na mnie Januszu że napiszę iż kadrowo to takie nie Twoje i pewnie wiesz o czym piszę.Pozdrawiam.
Takie mgielne zdjecie :smile: a co to jest u dolu kolo masztu takie biale :grin::grin::grin:
jacekz40
24-06-2011, 20:21
Oj jak pusto po lewej aż szkoda bo klimat jest bardzo dobry :)
camaxtli85
24-06-2011, 20:26
ja lubię oddech na takich zdjęciach, dzięki temu dramatyzm się wzmaga, a mgła ma kontynuację
Paablitos
24-06-2011, 20:28
Pieknie lodz wylania sie ze stojacej, gestej mgly...fajny klimat.
Znakomicie zrobione.
Jak dla mnie kadrowo deko prawa strona przewaza nad lewa... a moze by w kwadrat?
Kerykejon
24-06-2011, 20:28
Piękne. Z klimatem.
z ta fotą jest tak, nie można było zrobić centralnego kadru ponieważ mgła, daje specyficzny klimat, oraz przestrzeń, wiecej prawej to juz tylko nieciekawy pirs - dlatego kompozycja w tym przypadku nie mogła mz. ofc. być inna :)
geralttt
25-06-2011, 01:13
Super jest...
Ciężko jest we mgle, tym bardziej typowo mlecznej, lub w szarościach wyłuskać silny, mocny akcent przy zachowaniu całego otoczenia - jeśli chciałoby się uchwycić wszystko, wyszło by nic.. Niestety, takie są uroki mgieł, to dość specyficzne warunki gdzie kontury tracą na wyrazistości, obraz staję się bardziej płaski - w zamian za to, można pokusić się o tzw "magiczny klimat" - wg mnie Januszu odwaliłeś kawał dobrej roboty! Pozdro!