Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Przemijanie vol.3
Było o wschodzie to teraz po zachodzie słońca.
Kombinuję z obróbką i jestem ciekaw jak to u was wygląda pod względem kolorów
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img600.imageshack.us/img600/4175/dkk2964.jpg)
Bardzo fajna woda, natomiast konar jak dla mnie przeostrzony, co odbiera mu przestrzenność i nadaje dziwny wygląd. Kolory dobre.
jacekz40
23-06-2011, 21:52
Czy zamiarem było delikutaśnie? W wolnym tłumaczeniu pastelowo :mrgreen: Jeżeli tak to wyszło, jest lekko, delikatnie, kolorek muskany :)
Rafał_Sz
23-06-2011, 21:56
Dla mnie super. W powiększenia z taką treścią można się gapić godzinami.
Paablitos
23-06-2011, 22:01
Swietne pastelowe kolory...Bardzo mi sie podoba (konar moze faktycznie deko kluje w oczy;)).
Słońce już było za klifem schowane stąd i delikatne kolory ale taki był zamiar lekko i pastelowo.
Edit:
Konar faktycznie może ciut za mocno wyszedł
Bartekkw
23-06-2011, 23:40
extra...fajne kolorki i motyw główny. W pierwszej chwili pomyślałem że to jakiś topielec - drzewko dobrze wyszło
ostrytux
24-06-2011, 01:44
Dla mnie super. W powiększenia z taką treścią można się gapić godzinami.
Potwierdzam, ja również się gapię :)
Bardzo fajna woda, natomiast konar jak dla mnie przeostrzony, co odbiera mu przestrzenność i nadaje dziwny wygląd. Kolory dobre.
podpisze sie :)
Bardzo klimatyczne zdjęcie, piękne kolory - jestem na tak
maniak666
24-06-2011, 09:40
Dobre to, a konar mnie nie wadzi.
Kolorek jest idealny. Extra.
Dzięki za opinie, widzę że zdania co do konara są podzielone.
W sumie to wyostrzanie zastosowałem jak zawsze, staram się nie przesadzać w tą stronę ale tu była przesłona f10 i może to miało wpływ, podejdę jeszcze raz do tej fotki
Dzięki za opinie, widzę że zdania co do konara są podzielone.
W sumie to wyostrzanie zastosowałem jak zawsze, staram się nie przesadzać w tą stronę ale tu była przesłona f10 i może to miało wpływ, podejdę jeszcze raz do tej fotki
musze skorygować swój komentarz, pierwsza wersje ogladałem na lapku i tam kontrast troszeczke daje znać o sobie - w domu na monitorze własciwym przeostrzenia nie widzę, a fota jest naprawdę dobra :)
krokus66
24-06-2011, 12:24
Dobre to, a konar mnie nie wadzi.
Podpisuję się obydwoma rękami chociaż pisać umiem tylko jedną.
Muszę pojechać nad morze albo nad jezioro, żeby wreszcie zobaczyć jak woda naprawdę wygląda. Albo wata albo memłana. :lol::lol: Oczywiście żartuję, zdjęcie naprawdę ładne.
Kondzio-foto
24-06-2011, 12:38
Mi również bardzo się podoba.
Co do ostrości konara nie mam zastrzeżeń, ładnie kontrastuje.
Nikonozaur
24-06-2011, 13:01
Tonacja ciekawa. Konar wygląda "po ludzku", również dosłownie. ;) Te pionowe odrosty jedynie jedynie włażą mi w oko.
Te pionowe odrosty jedynie jedynie włażą mi w oko.
Bo one takie spore są :)
Caly ten secik bardzo ladnie pokazales :mrgreen:
Świetny z klimatem kadr.Pozdrawiam