Zobacz pełną wersję : Trymer do twarzy
nie lubię się golić, jak pewnie niejeden z Was, dlatego szukam trymera w rozsądnej cenie (powiedzmy 200-300 pln) takiego, co mi bez bólu twarz ogoli.
Było o tym ale góra sprytnie połączyła wątki o trymerach, telewizorach, szczoteczkach do zębów i kosiarkach w jeden chaos w który kompletnie nic nie da się znaleźć. Równie dobrze można było te wszystkie wątki do śmieci posłać....
a moze maszynka elektryczna? bedzie dokladniejsza od trymera, a rownie wygodna. w takiej cenie najlepsze sa brauny ser ii 3, ktore maja w dodatku wbudowany trymer;)
polecam philips bodygroom. Najnowszą wersje można kupić do 200zł. Ogolisz się tym, wytrymujesz, obetniesz niepotrzebne włosy na klacie (nie obowiązkowe) a przy okazji może służyć jako normalna maszynka do golenia włosów na głowie. :)
nie przemawia do mnie ten wysuwany z boku trymer Brauna, wolę rozwiązanie z wymienianą głowicą jak w Philipsie, który polecił thor88. tego Philipsa T2021 można kupić za 99 zł więc to sporo poniżej mojego limitu, co cieszy i martwi, że może za tani i szybko się popsuje. jest jeszcze tt2030 za 145 zł, to chyba jakiś nowszy model.
miałem do niedawna trymer jakiejś marki Carrera za ok 100 zł, po roku sporadycznego używania ładowanie całą noc sprawa, że działa może z 2 minuty ok, potem coraz wolniej...
z drugiej strony, porównując obydwa rozwiązania - są to 2 różne urządzenia, wiem, że Braunem ogolę się lepiej jak będzie trzeba wyjść do ludzi, bo te wielofunkcyjne głowice nie są aż tak dokładne i bezbolesne ;) jak standardowe maszynki do golenia.
Jak trymer to tylko Philips z odkurzaczem - jak do tej pory się nie strzygłeś to nie wiesz, co to za dobrodziejstwo - a jak przerabiałeś temat to wiesz, co znaczy sprzątać po takiej "operacji".
Obecnie znalazlem coś takiego (http://www.philips.pl/c/pielegnacja-ciala-mezczyzn-dla/plus-z-nasadka-grzebieniowa-qt4050_15/prd/;jsessionid=FC55A524FD71E31B3DCAAFE88D80FA92.app10 1-drp4). Mam starszą, pierwszą wersje i używam kilka lat bez najmniejszych problemów.
Ja się gole maszynką philipsa do strzyżenia włosów... Teraz mam taką, która działa tylko na zasilaczu, bo poprzednia po dwóch latach działania ładowała się całą noc i działała 30 sek.
ja mam właśnie TT2030. Polecam:):)
Kundzior
24-06-2011, 19:11
Za 3setki to nie tylko twarz wytrymerujesz :P
Sapphiron
24-06-2011, 19:26
Ja mam takie cóś z Rossmana i daje radę już pół roku a przycinam raz na tydzień bo niestety broda, baki i wszelako wokoło rośnie mi baaaardzo szybko...
mattanjahu
25-06-2011, 03:10
wnosze o skasowanie tego watku!!
co to ma wspolnego z fotografia, z nikonem?
:(
marszull
25-06-2011, 03:18
Ja to co? Zeby robic dobre zdjecie trzeba miec porzadnie przycieta brode
dokładnie, długa broda, jak się zawinie, może przysłaniać wizjer, jeszcze dłuższa może nawet obiektyw zasłonić :o
Sapphiron
25-06-2011, 08:26
wnosze o skasowanie tego watku!!
co to ma wspolnego z fotografia, z nikonem?
:(
buahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Ja wnoszę o danie złotej palemki dla kolegi za najlepsze wyskoczenie "jak Filip z konopii" w tym miesiącu! :lol: :lol: :lol: :lol:
buahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Ja wnoszę o danie złotej palemki dla kolegi za najlepsze wyskoczenie "jak Filip z konopii" w tym miesiącu! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kolega sobie jaja robi po przeczytanieu watku o CB.....:D Doskonale go rozumiem:D
A do twarzy uzywam tej samej maszynki co do wlosow, philips jakis mam go juz ponad 4 lata, rewelacja, goli glowe raz w tygodniu.....z tym, ze nie za duzo ma do golenia;) Jak nie musze sie pozadnie ogolic to przycinam zarost maszynka i dziala swietnie;)
kupiłem Philipsa TT2030, zobaczymy co co za cudo :)
bedziesz zadowolony, można tym się też normalnie ogolić (co prawda żadna maszynka elektryczna nie ogoli tak dokładnie jak zwykła ale można) :):)
kupiłem Philipsa TT2030, zobaczymy co co za cudo :)
Minusem jest chyba "stacja dokująca". Nie da rady odpalić urządzenia bezpośrednio z sieci.