Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] xxxxxxx
JaroPienza
22-06-2011, 23:01
Dzisiaj oprócz zalegających zdjęć nic nie miałem .Więc pokazuje
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img20.imageshack.us/img20/2060/dsc8970web.jpg)
Podoba mi się ale spróbowałbym chyba z niższej perspektywy, tak aby ten krzaczek wyżej był, nie zlewałby się wtedy tak z tą suchą trawą;
Pozdrawiam
maniak666
22-06-2011, 23:20
Uwagi przedpiścy słuszne. Nieba charakternego nieco brak, no i widzę że wróciłeś do rózowawych traw...
StachersDTR
22-06-2011, 23:47
a ja ciachnął bym tuż nad drzewem, bo dół mz bardzo zaburza odbiór i nie za bardzo wiadomo na czym skupić wzrok. A tak wyjdzie spokojny pastelowy minimal.
Własnie to niebo o którym pisze maniak jezt mz w tym zdjęciu na swój sposób urzekające.
a ja ciachnął bym tuż nad drzewem, bo dół mz bardzo zaburza odbiór i nie za bardzo wiadomo na czym skupić wzrok. A tak wyjdzie spokojny pastelowy minimal.
Własnie to niebo o którym pisze maniak jezt mz w tym zdjęciu na swój sposób urzekające.
Pełna zgoda
borregaard
23-06-2011, 00:29
Nie wiem czy od"ciachnięcia" "wyjdzie" pastel...;)?
Kolory do,lekkiej, poprawki,ale bez "ciachania"....:)
StachersDTR
23-06-2011, 00:35
Nie wiem czy od"ciachnięcia" "wyjdzie" pastel...;)?
na moim nieprofesjonalnym monitorze kolory nieba sa lekko pastelowe:)
dlatego dla mnie dół nic nie wnosi do tego zdjęcia
borregaard
23-06-2011, 00:38
na moim nieprofesjonalnym monitorze kolory nieba sa lekko pastelowe:)
dlatego dla mnie dół nic nie wnosi do tego zdjęcia
To zupełnie inne zdjęcie....;)
Żle jest ,że każdy widzi coś ,kompletnie,różnego....?
Bartekkw
23-06-2011, 00:41
kadr zawsze może być inny - może jakbyś przyfocił z innej perspetywy to byłoby lepiej ??? Spróbuj w każdym razie. Natomiast siłą tej foty są kolory, które mz wyszły Ci bardzo fajnie. Niebo ma coś w sobie ;)
A dla mnie za czerwono i ten bydyl nie dodaje uroku.....bywalo lepiej Jarku!