PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Bo liczy sie niebo i kolor.

krzysztofz24
22-06-2011, 17:17
Witam. Taka fota z niedawnego krotkiego pobytu nad morzem. Pierwsze skrzypce ma tutaj grac niebo i rozklad swiatla na nim. Oraz kolory jakie daje zachodzace slonce...
Co do kadru, ja wiem ze po lewej na dole w mocnym punkcie mogla by np stac ladna dziewczyna i patrzac na ten wspanialy zachod dopelniac zdjecie;-). Lub gdzies na morzu zablakac sie jakas samotna zaglowka plynac w strone slonca...ale ich nie bylo na podoredziu;-). Osobiscie uwazam, ze kadr nie jest zly, taki klasyk z zachodu nad morzem w lekko przestrzennym wydaniu.

Bez dalszych wstepow;-), zapraszam. Wszelkie wpisy mile widziane:-).

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://s1.img.pl/v/1106/51474dsc_2552_forum-4+2.jpg)

jacekz40
22-06-2011, 17:22
Krzysztof jak znam życie będzie trochę uwag w stylu dół za ciemny :) tylko nie ode mnie, bo dla mnie przy zachodzie musi być lekko ciemnawo - takie mam skrzywienie :wink:
Największy problem to brak tej dziewczyny :( ... ale, ale skoro nie ma trudno... jednak można się zatrzymać nad samym niebem :)

Bartekkw
22-06-2011, 17:30
No i niebo robi tę fotę - dół musi być ciemny bo to przeca zachód ;)
Natomiast trochę brakuje jednak do pełni szczęscia tej dziewczyny o której pisze Jacek....no ewentualnie jakiejś łódeczki, zamku z piasku itp itd

Ale-ksander
22-06-2011, 17:32
Nie przepadam za takim kadrowaniem ze słońcem w centrum. Masz rację, brak mocnego akcentu. Technicznie ok.

krzysztofz24
22-06-2011, 17:36
Największy problem to brak tej dziewczyny :( ... ale, ale skoro nie ma trudno...

Natomiast trochę brakuje jednak do pełni szczęscia tej dziewczyny o której pisze Jacek....

Bo to jeszcze przed sezonem bylo;-) i zadne urodziwe niewiasty jeszcze sie po plazy nie krecily.
A ja tak sobie samotnie na wydmie focilem ten zachodzik;-).

erde
22-06-2011, 21:09
dla mnie super, przyjemny widoczek :)

harb
22-06-2011, 23:22
ładnie kolorystycznie, cisza i spokój - podoba sie :)

StachersDTR
22-06-2011, 23:42
tak jak inni, przy zachodzie dół musi być ciemny, ogólnie bardzo przyjemne, klasyczne zdjęcie.

Swoją droga- ciekaw jestem jakie były by komentarze gdyby nie ten wstęp:)

aronov
22-06-2011, 23:44
wiadomo jakie ;)
Mi się podoba, za dwa tygodnie tam będę :)

Duder
23-06-2011, 01:46
Jest dobrze.

Greg77
23-06-2011, 07:24
Co do kadru, ja wiem ze po lewej na dole w mocnym punkcie mogla by np stac ladna dziewczyna i patrzac na ten wspanialy zachod dopelniac zdjecie;-)

Oooo tak i swiecic posladkami....!
Nie jest zle, ale wolal bym jakis temat....kolorki ok, ale o krok od plastiku....