Zobacz pełną wersję : Grunwald 13-16 lipca
W dniach 13-16 lipca wybieram sie na inscenizacje bitwy pod Grunwaldem. Dokladniej mowiąc są to warsztaty fotoreportazu w akademii nikona. Niestety nie mam transportu i stąd moje pytanie. Czy ktos moze wybiera sie na warsztaty albo na inscenizacje w tych dniach ?
A mógłbyś coś przybliżyć bliżej na temat tych warsztatów, czy to opcja płatna, czy jakiś zlot i wzajemny udział w fotoreportażu ? Niestety się nie wybieram, chociaż tematyka należy do moich ulubionych ....
Kondzio-foto
21-06-2011, 11:29
A mógłbyś coś przybliżyć bliżej na temat tych warsztatów, czy to opcja płatna, czy jakiś zlot i wzajemny udział w fotoreportażu ? ...
http://www.akademianikona.pl/warsztaty/23/warsztaty-z-reportazu-pod-grunwaldem/
Niestety płatna - 2015 PLN od osoby.
niestetety, wplacilem juz zaliczke a nie bede wplacal calej sumy jesli nie mam jak sie dostac na miejsce,
Dopytał bym się czy będziecie mieli trochę "wyłączności" na robienie zdjęć, bo inaczej to w tabunie fotopstryków +wasza grupa - będzie ciężko ustrzelić coś bez obiektywu kolegi ew. wypiętej d..y innego fotografa