sibelio
20-06-2011, 23:10
Wiem że to nie to forum ale co mi szkodzi spróbować :D
na travelbicie już dałem ogłoszenie w odpowiednim miejscu.
Szukam ludzi na wyprawę na 3 tygodnie, albo do Gruzji i Azerbejdżanu, albo Kazachstan / Kirgistan
Oba rejony piękne, chociaż ten drugi ładniejszy ;)
Daje dwie destynacje bo nie wiadomo na co ludzie się znajdą.
Plan w obu przypadkach jest taki sam: tydzień trekkingu - Gruzja to rejon Kazbeku, potem zwiedzanie Gruzji Azerbejdżanu.
wersja z Kazachstanem to samo: tydzien trekkingu w Tienszan, a potem dwa zwiedzania.
Uzbekistan też wchodzi w grę albo Kirgistan.
Narazie szczegółów więcej brak - są dwa miesiące jeszcze więc wszystko można dograć.
Zdobywania Kazbeku nie planuję jeśli chodzi o Gruzję, ani innych szczytów gdzie trzeba mieć mocny sprzęt i doświadczenie lodowcowo-wspinaczkowe.
Termin to wrzesień, ja urlop wykorzystuję zawsze na maksa wiec wylot sobota / niedziela powrót niedziela,
chociaż to też do dogadania, zależy jak samoloty latają.
Istnieje możliwość negocjacji terminu,
idealnie by było wylot 10/11 wrzesień powrót 1/2 październik,
aczkolwiek to jest do negocjacji i wszystko można zmienić jak mówię,
termin należy traktować orientacyjnie
Byłem już w Maroko, Wietnamie, i samotnie po Szkocji jeździłem jakby ktoś się pytał :)
Wyjazdów po Europie samochodem nie liczę ;)
Jak ktoś zainteresowany, albo zna kogoś kto by chciał jechać to proszę o PW albo maila:
[email protected]
Byłoby miło jakby ktoś się znalazł,
Gruzini i Azerowie są super, zresztą Kazachowie też a kraj ten przepiękny,
niestety u nas kojarzony tylko z Boratem :/
na travelbicie już dałem ogłoszenie w odpowiednim miejscu.
Szukam ludzi na wyprawę na 3 tygodnie, albo do Gruzji i Azerbejdżanu, albo Kazachstan / Kirgistan
Oba rejony piękne, chociaż ten drugi ładniejszy ;)
Daje dwie destynacje bo nie wiadomo na co ludzie się znajdą.
Plan w obu przypadkach jest taki sam: tydzień trekkingu - Gruzja to rejon Kazbeku, potem zwiedzanie Gruzji Azerbejdżanu.
wersja z Kazachstanem to samo: tydzien trekkingu w Tienszan, a potem dwa zwiedzania.
Uzbekistan też wchodzi w grę albo Kirgistan.
Narazie szczegółów więcej brak - są dwa miesiące jeszcze więc wszystko można dograć.
Zdobywania Kazbeku nie planuję jeśli chodzi o Gruzję, ani innych szczytów gdzie trzeba mieć mocny sprzęt i doświadczenie lodowcowo-wspinaczkowe.
Termin to wrzesień, ja urlop wykorzystuję zawsze na maksa wiec wylot sobota / niedziela powrót niedziela,
chociaż to też do dogadania, zależy jak samoloty latają.
Istnieje możliwość negocjacji terminu,
idealnie by było wylot 10/11 wrzesień powrót 1/2 październik,
aczkolwiek to jest do negocjacji i wszystko można zmienić jak mówię,
termin należy traktować orientacyjnie
Byłem już w Maroko, Wietnamie, i samotnie po Szkocji jeździłem jakby ktoś się pytał :)
Wyjazdów po Europie samochodem nie liczę ;)
Jak ktoś zainteresowany, albo zna kogoś kto by chciał jechać to proszę o PW albo maila:
[email protected]
Byłoby miło jakby ktoś się znalazł,
Gruzini i Azerowie są super, zresztą Kazachowie też a kraj ten przepiękny,
niestety u nas kojarzony tylko z Boratem :/