Zobacz pełną wersję : Kto z was dobrze gotuje?
Ktoś z was dobrze gotuje i chciałby wziąć udział w kolejnej edycji programu "Ugotowani" ?
Dostałem zapytanie z TVN.
Program jest adoptowanym na warunki polskie programem angielskim "Come dine with me"
W kwietniu zaczynamy nagrywanie kolejnych odcinków - najpierw w Warszawie, później w innych miastach Polski.
W każdym z odcinków wytypowane drogą castingów cztery osoby zapraszają się wzajemnie do siebie na kolacje.
Po każdej kolacji pozostali uczestnicy oceniają się wzajemnie.
jeśli ktos chce spróbowac proszę o PW, przekażę kontakt.
Taaa, i żeby mi do domu wpadł taki "wymiatacz" jak Serek z poprzedniej edycji. NIE!!
Znaczy trzeba dobrze wyglądać i mieć w miarę ładną chałupę i kuchnię
eeee tam... najlepszy program o gotowaniu to leci na TVN Turbo późnymi wieczorami :-P
sorki za OT :)
A niezdrowo jeść bezpośrednio przed snem...
kronos28
17-06-2011, 09:17
no ja umiem ugotować mega kanapki jakby co... podobno krążą o nich legendy, że są z pomidorem i innymi dodatkami ;)
fotograf58
17-06-2011, 10:30
Kto z was dobrze gotuje?
na pewno nie ja , potrafię tylko wodę przypalić :)
drhardware
17-06-2011, 10:36
Jeżeli chodzi o formułe programu, top bardziej mi sie podaba "Perfekte dinner", które leci na Voxie. Trwa pięć dni i codziennei pokazane jest gotowanie kolejnego uczestnika, połaczone ze zwiedzaniem mieszkania itp. Piatego dnia, oprócz tego jest podsumowanie.
Sądzę, że dużo osób dobrze gotuje (ja, na przykład).
Co nie znaczy, że chcą od razu pcha się na ekran.
Sądzę, że dużo osób dobrze gotuje (ja, na przykład).
Co nie znaczy, że chcą od razu pcha się na ekran.
no coś w tym jest :)
tez od czasu do czasu coś fajnego zrobię ale żeby się z tym pchać gdziekolwiek ? eeee .... nie dla mnie :)
Znaczy trzeba dobrze wyglądać i mieć w miarę ładną chałupę i kuchnię
Dodatkowo mieć dużą tolerancję, na wpierdzielanie się telewizyjnych specjalistów co, jak i gdzie ma stać :) Przykładowo ulubione przyprawy, ale nie reklamowane mają stać metkami do ściany - pewnie najlepiej wymienić na reklamowane :)
Znam z opowiadania, że przetoczenie się ekipy przez mieszkanie/dom i okolicę to prawdziwe tornado :)
Jeśli jednak, komuś to nie przeszkadza i chce spróbować sił, to ma szansę skorzystać z okazji.
Ja gotuje....ba nawet to lubie:D Ale udzialu nie wiezme:D
Ja gotuje....ba nawet to lubie:D Ale udzialu nie wiezme:D
Ty to se możesz co najwyżej black pudding podgrzać tam na wyspach ;oP
Myślę, że powinien wystąpić Adam Małysz, bo jemu najlepiej wychodziła buła z bananem, trzecia potrawa narodowa po bigosie i schabowszczaku ;-). Ale może wystąpić dopiero jak się sprawdzi w rajdach i MMA.
Ty to se możesz co najwyżej black pudding podgrzać tam na wyspach ;oP
Nie jem, nie jadlem i nie mam zamiaru bo kaszanki nie lubie a wiem, ze to prawie to samo, tyle, ze twardsze:D
A moja kuchnie chlopie sie nie martw, palce lizac, tak to jest, jedni sa zdolni kulinarnie, jedni beznadziejni a jeszcze inni robia to bo lubia i z tymi roznie, moja kuchnia jest dobra, chwala ja inni;)
Z jedzeniem i kuchnią generalnie jest tak. Jak przechodzę koło pizzerni lub "kebabowni" najedzony, to nie mogę zdzierżyć smrodu tego żarcia. Jak jestem bardzo głodny, to ładnie smakowicie mi pachnie. :wink:
GrzesiekM
17-06-2011, 16:32
... a do Sailora byś posłał zapytanie... gotowanie mu też wychodziło :)
teh_14m3
17-06-2011, 22:15
ta i pewnie nie dość że ekipa wpadnie to jeszcze trzeba przed i po nich posprzątać, NIE MA MOWY!!! :twisted:
swoją drogą fajnie musiałby wyglądać taki odcinek w moim 27m2 mieszkaniu :D:D
swoją drogą fajnie musiałby wyglądać taki odcinek w moim 27m2 mieszkaniu :D:D
Nie byłoby źle, gdyby na całej powierzchni była kuchnia :)